Inspiratie

Zo maak je jouw terras zomerproof

Yes, het is lekker weer en daar krijgen we de lentekriebels van! Deuren en ramen worden open gegooid en we brengen meer tijd buiten door. Dat betekent ook dat het tijd is om je tuin of terras zomerproof te maken. Met de juiste meubels en accessoires wordt jouw tuin de ultieme chillplek deze zomer.

Lees verder →

Zo kies je het juiste vloerkleed

Een vloerkleed is onmisbaar in een interieur. Waarom? Je creëert als het ware een eiland in huis. Je bakent een ruimte af en kunt hier een gezellige zithoek mee maken. Het breekt de ruimte op, is sfeervol, huiselijk en warm. Het is de verbindende factor en zorgt ervoor dat je interieur één geheel wordt.

Lees verder →

Vleugje glamour in huis

Goud matcht met alles. Het past in elke woonstijl: van modern tot romantisch en van eclectisch tot strak. De hoeveelheid goud in je interieur en de materialen waarmee je dit combineert, zijn echter heel bepalend voor de stijl die je uiteindelijk creëert.

Lees verder →

De voordelen van een tijdloos interieur

Een tijdloos interieur klinkt misschien saai, maar niets is minder waar. Het bestaat uit producten die lang meegaan en dus ook lang mooi blijven. Producten waar je minder snel op uitgekeken raakt zijn ook lekker duurzaam, je hoeft ze immers minder vaak te vervangen.

Lees verder →

Japandi: zo integreer je hem in jouw huis

Japan en Scandinavië liggen op de kaart misschien wel ver uit elkaar, toch hebben ze veel overeenkomsten. Als je de twee samenvoegt, ontstaat er een stijl waar je direct zen van wordt: Japandi. Het is een minimalistische woonstijl waar gebruik wordt gemaakt van organische vormen, zachte materialen en neutrale tinten.

Lees verder →

Zo kies je de juiste hanglamp voor jouw eettafel

Goede verlichting in huis is onmisbaar: het kan je interieur maken of breken. Licht is essentieel als sfeermaker, maar is ook nodig om praktische redenen. De lamp boven de eettafel is misschien wel het belangrijkst: dat is de plek waar we eten, de krant lezen en soms urenlang kunnen natafelen.

Lees verder →

De hal: een warm welkom

De hal is in eerste instantie een functionele ruimte. Een plek waar we jassen, tassen en schoenen droppen. Maar de hal is ook je binnenkomer, een plek waar je een eerste indruk van een huis krijgt. Een warm welkom klinkt dan een stuk beter dan een rommelige entree. Wil jij van je hal een fijne en gezellige binnenkomer maken? Lees dan vooral even verder.

Lees verder →

Hoogte van barkrukken bepalen

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen: hoe wordt de hoogte van een barkruk bepaald? In deze blog leggen we precies uit waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van de ideale barkruk. De stijl en het comfort van de kruk spelen natuurlijk een grote rol, maar de belangrijkste factor is toch wel de hoogte.

Lees verder →

Zwart in je interieur: zo doe je dat

Het vraagt om een dosis lef, maar zwart in je interieur kan heel mooi zijn. Het heeft iets mysterieus, straalt luxe uit en is stijlvol. Je kunt zwart op verschillende manieren toepassen in je interieur, wij leggen je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Lees verder →

Zo kies je de juiste stoel bij jouw eettafel

Of je nu gek bent op lekker uitgebreid dineren, een spelletjesfanaat bent of uitgebreid de krant wil lezen: het is fijn als je lekker kunt zitten aan de eettafel. Wij geven jou de belangrijkste tips voor het uitkiezen van de beste eetkamerstoel.

Lees verder →