Woonboulevard

Woonboulevard

Een woonboulevard is een handige plek om inspiratie op te doen voor je huis. Je vindt er verschillende woonwinkels bij elkaar- van bouwmarkten tot meubelzaken- zodat je meteen een mooie tafel voor bij je nieuwe vloer kunt uitzoeken. Voor unieke meubels, die je niet in de ‘standaard’ meubelzaken tegen komt, combineer je het bezoek aan de woonboulevard met de showroom van LUMZ in Houten. Hier vind je betaalbaar design: nét even anders, en toch voor een lage prijs!

Klik hier om de locatie van woonboulevard LUMZ op de kaart te bekijken

Woonboulevard Utrecht

De woonwinkel van LUMZ is slechts 8 kilometer of 8 minuten rijden verwijderd van Woonboulevard Utrecht. Zodat je op je vrije zondag eerst naar tegeltjes en houtvloeren kunt kijken, om vervolgens in onze meubelzaak inspiratie op te doen voor de inrichting van je nieuwe huis! Struin rustig door de 1000 m2 winkel en laat alle woonstijlen op je inwerken. Heb je een retro tv-meubel naar je smaak gevonden, of een industriële eettafel voor in je nieuwe eetkamer? Neem meteen mee, of denk er nog even over na en bestel later op LUMZ.nl!

Woonboulevard Amersfoort

Ook Woonboulevard Amersfoort is niet ver weg van onze winkel. Uitgekeken op de woonboulevard? Je bent in 20 minuten (33 kilometer) bij onze winkel van 1000 m2, vol design meubels tegen de laagste prijzen. Misschien heb je op LUMZ.nl al een stoel gevonden die je graag nog even uit wil proberen. Kom gezellig proefzitten en stofschalen bekijken; onze medewerkers voorzien je graag van advies! Bel gerust met 088- 0 222 777 als je zeker wil weten dat jouw favoriete bankstel of kast in de winkel aanwezig is. LUMZ een goed alternatief voor Woonboulevard Amersfoort!

Utrecht Woonboulevard

Shoppen op de Utrecht Woonboulevard is leuk, maar soms ook een beetje massaal en onpersoonlijk. Dan is het heerlijk om even weg te rijden van de drukte en je helemaal thuis te voelen in onze gezellige meubelzaak. De woonwinkel is met zorg ingericht, zodat je een idee krijgt van hoe de meubels er in jouw interieur uit zouden zien. Bovendien vinden we bij LUMZ een goede service en warm welkom belangrijk. Parkeren is gratis en de winkel is goed bereikbaar! Vlakbij afslag 29 van de A27, op Hoofdveste 22 in Houten. LUMZ een goed alternatief voor Woonboulevard Utrecht! Klik hier om naar de winkelpagina van woonboulevard LUMZ te gaan.