Betaalmogelijkheden

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij LUMZ.nl afrekenen. LUMZ.nl brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

De voordelen van betalen met iDEAL:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
- Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland bank, ING bank, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.
 

2. Mister Cash

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij LUMZ.nl afrekenen. LUMZ.nl brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

De voordelen van betalen met Mister Cash:

- Mister Cash is vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode.
- Betalen met Mister Cash kan meteen. U hoeft zich niet te registreren en geen bestanden te downloaden.
- Mister Cash is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
- U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de Mister Cash betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt Mister Cash direct gebruiken als u internetbankiert bij: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.
 

3. Creditcard

De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. U kunt bij ons betalen met twee verschillende creditcards. Dit zijn Visa en Mastercard. LUMZ.nl brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.

4. Betalen bij aflevering

Op de afrekenpagina kunt u ook voor de optie betalen bij afleveren kiezen. U kunt dan contant betalen of pinnen bij de koerier. Voor deze optie brengen wij 5 euro in rekening. Creditcards worden niet geaccepteerd door de pinapparaten van de koeriersdienst.

5. Bankoverschrijving

U kunt er bij LUMZ.nl voor kiezen om vooraf te betalen via bankoverschrijving. Nadat u uw order heeft geplaatst kunt u onder vermelding van het ordernummer het bedrag overschrijven naar:

LUMZ B.V.
Bank: Rabobank
IBAN: NL20 RABO 0189 5639 82
BIC: RABONL2U

Zodra LUMZ.nl het geld heeft ontvangen wordt de bestelling verder in verwerking genomen. LUMZ.nl brengt geen extra kosten in rekening voor gebruik van deze betalingsmethode.
 

6. IN3 – Betaal in 3 keer, 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Met IN3 kun je je bestelling in drie termijnen betalen. De eerste termijn betaal je direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 499,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet IN3 een snelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met IN3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over IN3? Bezoek dan: www.payin3.nl

Zodra de betaling is goedgekeurd, wordt jouw bestelling direct door ons in behandeling genomen.
 

7. SprayPay

Met SprayPay – Gespreid betalen kun je de bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €499,- tot €5000,-.

De voordelen van SprayPay:

- Geen éénmalige hoge uitgave
- Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
- Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
- Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:


- Inkomsten / lasten toets
- IDIN identificatie via jouw bank
- Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct door de webshop in behandeling genomen.

 

8. Veiligheid

Met uw naam, adresgegevens en betaling gaat LUMZ.nl zeer vertrouwelijk om. LUMZ.nl maakt voor de beveiliging van haar website gebruik van een SSL certificaat. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Dit is te zien door het slotje in de adresbalk in uw internetbrowser. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens via een beveiligde verbinding worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.