Accessoires

30 artikelen

Tuinaccessoires maken de sfeer in je tuin compleet. Het begint met planten, bloemen, tafels en stoelen; maar het zijn de kussentjes en decoraties die je buitenruimte een huiselijke touch geven. Zodat de tuin echt een verlengstuk wordt van je woonkamer; een extra leefruimte om zoveel mogelijk gebruik van te maken! Welke tuinaccessoires heeft jouw buitenruimte nog nodig?

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Voor extra comfort

Sommige tuinaccessoires zijn bedoeld om het comfort te verhogen, en daarnaast voor een gezellige sfeer te zorgen. Kussens met een kleurrijk patroon maken je houten bank ineens heel aantrekkelijk en de loungeset nóg aangenamer. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal dat mooi blijft bij verschillende temperaturen en niet beschadigt door zand of ander tuinmateriaal: maar ruim ze wel even op in de schuur als je ’s avonds naar binnengaat. Tenzij je een overkapping hebt en de kussens daardoor droog blijven! Door te kiezen voor botanische prints creëer je een harmonieus geheel met de planten en bloemen in de tuin.

Tuinaccessoires: Sfeermakers

Andere tuinaccessoires zijn echt bedoeld als decoratie, en maken je tuin zo tot een gezellige plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan lage bloempotten voor op de salontafel, of design potten die de entree naar je huis extra mooi maken. Zowel de tuinmeubels als accessoires uit het assortiment van LUMZ hebben een moderne en stijlvolle uitstraling, waarmee je de design look in je woonkamer feilloos over laat lopen in je buitenruimte!

De voordelen van online winkelen op LUMZ

Online bestellen is altijd spannend. Dat begrijpen we, en daarom maken we het je graag gemakkelijker:

Bij al onze producten staan duidelijke specificaties en foto’s, zodat je goed kunt beoordelen of deze stoel of die kussens bij jouw (tuin) interieur passen.

  • Bestellen is 100% veilig, want we werken alleen met zeer betrouwbare betalingsmogelijkheden.
  • Heb je nog vragen of wil je graag advies? Onze medewerkers staan je graag te woord! Bel ons op 088- 0 222 777 of mail naar [email protected].
  • Toch niet blij met je aankoop? Binnen 14 dagen kun je tuinaccessoires en andere producten kosteloos retourneren of omruilen.