Meubelboulevard

Meubelboulevard

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of je huis opnieuw gaat inrichten is een meubelboulevard erg handig. Enorme winkels voor vloeren, meubels en woonaccessoires zitten vlakbij elkaar zodat je in één dag alle benodigdheden voor in je nieuwe huis kunt bekijken. Wil je liever unieke kasten en tafels in je interieur dan wat de ‘standaard meubelzaken’ op de meubelboulevard aanbieden? Rijd dan meteen even door naar de winkel van LUMZ in Houten voor betaalbaar design!

Klik hier om de meubelboulevard LUMZ op de kaart te bekijken

Meubelboulevard Utrecht

Na een bezoekje aan Meubelboulevard Utrecht ben je in 8 minuten rijden (8 kilometer) bij de woonwinkel van LUMZ. Een winkel van 1000m2 in Houten, boordevol design meubels met een unieke, eigentijdse uitstraling! Natuurlijk kun je ook op bezoek komen zónder eerst langs de meubelboulevard te rijden; we zijn 7 dagen per week geopend. Heb je op LUMZ.nl al meubels gezien die je graag wat beter wil bekijken? Als je zeker wil weten dat de bank of stoel van je keuze in de winkel aanwezig is, kun je altijd even bellen met 088- 0 222 777! LUMZ een goed alternatief voor Meubelboulevard Utrecht!

Meubelboulevard Amersfoort

Ook vanaf Meubelboulevard Amersfoort ben je zó in onze winkel in Houten. Het ritje (20 minuten rijden, 33 kilometer) is gegarandeerd de moeite waard: onze winkel is met zorg ingericht om je een goede indruk te geven van hoe de meubels in jouw interieur zouden staan. Een sfeervolle ruimte om op je gemak doorheen te wandelen en inspiratie op te doen. Bij LUMZ kun je terecht voor betaalbare meubels in allerlei woonstijlen. Van retro kastjes tot industriële lampen, en van landelijke eettafels tot moderne banken. Met merken als Kare Design, LaForma, IXXI en Zuiver. Unieke blikvangers die je níet op de meubelboulevard vindt…! LUMZ een goed alternatief voor Meubelboulevard Amersfoort

Utrecht Meubelboulevard

Ben je uitgekeken op de Utrecht Meubelboulevard? In minder dan tien minuten ben je bij dé meubelzaak van Utrecht: LUMZ. Je kunt er gratis parkeren en in alle rust genieten van eigentijdse meubelen met een uniek design. Wat is er leuker dan betaalbare, sfeervolle meubels bekijken nadat je net een vloer hebt uitgezocht op een nabije meubelboulevard? Onze winkel van 1000m2 in Houten is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Je vindt deze schuin tegenover Van der Valk Houten, bij afslag 29 van de A27.Klik hier om naar de winkelpagina meubelboulevard LUMZ te gaan.