Staande kapstokken

14 artikelen

Staande kapstokken hebben als groot voordeel dat ze los van de muur staan, zodat je aan alle kanten jassen kunt ophangen. Dit zorgt niet alleen voor efficiënt gebruik van de halruimte maar geeft ook een gezellig effect! En dat is belangrijk, want de hal is de eerste ruimte die je betreedt bij thuiskomst: een opgeruimd en sfeervol geheel helpt je meteen de dag te vergeten. Op onze website vind je staande kapstokken in moderne stijl van Zuiver en LaForma, maar ook kunstzinnige ontwerpen van het merk Kare Design. Combineer met een mooie haltafel en je gezellige entree is een feit.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Efficiënt gebruik van de ruimte

Staande kapstokken hebben vaak een slanke lijn met haken aan alle zijden, zodat de jassen en tassen netjes over de ruimte verdeeld worden. Een model met haken lager op de standaard is ideaal voor gezinnen: kinderen kunnen dan hun eigen jasjes ophangen. Een ander voordeel is dat je geen gaten in de muur hoeft te boren en de kapstok daarom zonder enige moeite een nieuwe plek kunt geven. Met een gemiddelde hoogte van 175 centimeter neemt de woonaccessoire bovendien een prominente plek in de hal in. Of in de slaapkamer: in een rustige omgeving slaap je beter, en wat helpt daar beter bij dan een plek om je kleren aan op te hangen voordat je naar bed gaat?

Een moderne entree

Veel staande kapstokken hebben een modern design. Ze bestaan uit RVS of nikkel en volgen een strakke lijn, waardoor ze – met een gemiddelde breedte van 40 centimeter- weinig ruimte innemen en een rustig effect creëren. Zo vormt een eenvoudige accessoire de basis van een stijlvolle hal. Versier je plafond met een stel mooie design spots, hang een decoratie aan de wand en houdt ook de vloer van de hal opgeruimd door te combineren met een bijpassende schoenenkast van RVS. Zo simpel is het, met de staande kapstokken van LUMZ.nl!