Open kasten

116 artikelen

Een open kast is de blikvanger van jouw interieur. Open kasten zelf kunnen een mooi statement zijn, maar de artikelen die je erin plaatst natuurlijk ook. In de eetkamer of keuken zet je er je mooiste servies in, in de woonkamer fungeert hij als boekenkast of om jouw woonaccessoires ten toon te stellen. Bij LUMZ vind je een ruim assortiment aan open kasten en boekenkasten, van modern tot industrieel en van klein tot groot. Kijk hieronder snel verder voor meer inspiratie!Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Materiaal open kasten

Het materiaal van de open kast zal grotendeels de uitstraling bepalen. Staal, staal in combinatie met hout of een grove houtsoort zorgt voor een open kast met industriële uitstraling. Wat lichtere houtsoorten (bijvoorbeeld eikenhout) en glas zorgen juist voor een moderne uitstraling en nog lichter hout geeft een Scandinavische of Japandi look.

Inrichten van een open kast

Een open kast is de ideale oplossing als je veel woonaccessoires hebt. Als deze woonaccessoires te veel door het hele huis verspreid staan, kan dit rommelig ogen. Door de items te clusteren in een open kast zijn ze wel allemaal zichtbaar, maar omdat het gebundeld is op één plek oogt het een stuk rustiger in huis. Zet een open kast in de keuken voor je mooiste serviessets en vazen. In de woonkamer fungeert hij heel goed als boekenkast, of om fotolijsten, planten, kandelaars en nog meer mooie accessoires in neer te zetten. Mocht je toch iets meer kleine dingen kwijt willen in een open kast, kun je er altijd nog voor kiezen om een leuk mandje in de kast te zetten en daar wat spullen in op te bergen.

Open kasten in verschillende stijlen

Bij LUMZ vind je open kasten in verschillende stijlen en afwerkingen. Niet alleen wat betreft materiaal, maar ook hoe de kast is opgebouwd. Zo bieden we kasten aan die helemaal open zijn, maar ook exemplaren die nog voorzien zijn van enkele lades en deurtjes. Als je items hebt die je liever uit het zicht hebt, kun je deze achter de gesloten deuren verstoppen.

Kom naar de winkel om jouw open kast uit te zoeken

Heb jij je oog laten vallen op een van onze open kasten? Kom dan snel langs in onze woonwinkel in Houten. We hebben een professioneel team klaar staan om jou verder te helpen om een juiste keuze te maken. Liever telefonisch contact of per e-mail? Ook daar helpen we je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 0222 777 of mailen via [email protected].