Kare Design Open kasten

16 artikelen

Kare design meubels

Kare design ontwerpt in veel verschillende stijlen. Dit resulteert in een diverse collectie design meubelen, retro meubels en moderne meubels. De meubels kenmerken zich door hun eigen excentrieke stijlen. De verschillende lijnen zijn vrijwel allemaal thema gerelateerd en geinspireerd op verschillende aspecten, zoals bijvoorbeeld: landen of kledingstijlen. Binnen de collectie zijn verschillende gerelateerde Kare design meubels te vinden. Zo is er bijvoorbeeld van de collectie Malibu een wandkast, bureau, eettafel etc. leverbaar. U kunt dus u hele interieur met dezelfde stijl Kare design meubelen verfraaien.

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

KARE Design


Kare design, opgericht in 1981 door twee studenten in München. Hun slogan luidt: "Meer smaak dan geld" Ze streven naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Dit is een grote overeenkomst met LUMZ en een belangrijke reden waarom wij met hun samenwerken. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn uiteenlopende design meubelen te vinden.


Kare design winkel vlakbij Utrecht

In onze winkel in Houten hebben wij diverse artikelen van Kare Design staan. Wilt u een product komen bekijken, dan staat de koffie hier al tijd voor u klaar. De woonwinkel ligt centraal in Nederland. Wilt u zeker weten dat het product in de meubelzaak staat, neem dan van te voren telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer is 088-0 222 777. Onze winkel is goed bereikbaar, er zijn voldoende parkeermogelijkheden en ligt vlakbij de A27. Het adres is Hoofdveste 22, 3992 DG Houten .

Toon op kaart

Kare design lampen

Verlichting is een must in elk huis. Kare Design ontwerpt daarom ook verlichting. Deze design verlichting is net zo uniek als de design meubelen die ze ontwerpen. In de lampen vind je verschillende booglampen, hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Deze lampen kunnen een echte eyecatcher zijn in de woon en/of slaapkamer en zijn ook een uitstekende aanvulling op de design meubels. De lampen van Kare Design zullen uw interieur echt helemaal afmaken!

Kare design woonaccessoires

De woonaccessoires willen wij als laatste specifiek onder de aandacht brengen. Voor echte design woonaccessoires kunt u bij LUMZ terecht. Kare Design ontwerpt verschillende soorten spiegels en paraplubakken. Vooral de spiegels kenmerken zich Kare met hun excentrieke uiterlijk. Bekijk dus snel alle design meubelen van Kare design op LUMZ.nl!


Een open kast is de blikvanger van jouw interieur. Open kasten zelf kunnen een mooi statement zijn, maar de artikelen die je erin plaatst natuurlijk ook. In de eetkamer of keuken zet je er je mooiste servies in, in de woonkamer fungeert hij als boekenkast of om jouw woonaccessoires ten toon te stellen. Bij LUMZ vind je een ruim assortiment aan open kasten en boekenkasten, van modern tot industrieel en van klein tot groot. Kijk hieronder snel verder voor meer inspiratie!

Materiaal open kasten

Het materiaal van de open kast zal grotendeels de uitstraling bepalen. Staal, staal in combinatie met hout of een grove houtsoort zorgt voor een open kast met industriële uitstraling. Wat lichtere houtsoorten (bijvoorbeeld eikenhout) en glas zorgen juist voor een moderne uitstraling en nog lichter hout geeft een Scandinavische of Japandi look.

Inrichten van een open kast

Een open kast is de ideale oplossing als je veel woonaccessoires hebt. Als deze woonaccessoires te veel door het hele huis verspreid staan, kan dit rommelig ogen. Door de items te clusteren in een open kast zijn ze wel allemaal zichtbaar, maar omdat het gebundeld is op één plek oogt het een stuk rustiger in huis. Zet een open kast in de keuken voor je mooiste serviessets en vazen. In de woonkamer fungeert hij heel goed als boekenkast, of om fotolijsten, planten, kandelaars en nog meer mooie accessoires in neer te zetten. Mocht je toch iets meer kleine dingen kwijt willen in een open kast, kun je er altijd nog voor kiezen om een leuk mandje in de kast te zetten en daar wat spullen in op te bergen.

Open kasten in verschillende stijlen

Bij LUMZ vind je open kasten in verschillende stijlen en afwerkingen. Niet alleen wat betreft materiaal, maar ook hoe de kast is opgebouwd. Zo bieden we kasten aan die helemaal open zijn, maar ook exemplaren die nog voorzien zijn van enkele lades en deurtjes. Als je items hebt die je liever uit het zicht hebt, kun je deze achter de gesloten deuren verstoppen.

Kom naar de winkel om jouw open kast uit te zoeken

Heb jij je oog laten vallen op een van onze open kasten? Kom dan snel langs in onze woonwinkel in Houten. We hebben een professioneel team klaar staan om jou verder te helpen om een juiste keuze te maken. Liever telefonisch contact of per e-mail? Ook daar helpen we je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 0222 777 of mailen via [email protected]