Swipe to the left

Blog

Japandi: zo integreer je hem in jouw huis

23-04-2021

Japan en Scandinavië liggen op de kaart misschien wel ver uit elkaar, toch hebben ze veel overeenkomsten. Als je de twee samenvoegt, ontstaat er een stijl waar je direct zen van wordt: Japandi. Het is een minimalistische woonstijl waar gebruik wordt gemaakt van organische vormen, zachte materialen en neutrale tinten.

Zo kies je de juiste lamp voor jouw eettafel

16-04-2021

Goede verlichting in huis is onmisbaar: het kan je interieur maken of breken. Licht is essentieel als sfeermaker, maar is ook nodig om praktische redenen. De lamp boven de eettafel is misschien wel het belangrijkst: dat is de plek waar we eten, de krant lezen en soms urenlang kunnen natafelen.

De hal: een warm welkom

26-03-2021

De hal is in eerste instantie een functionele ruimte. Een plek waar we jassen, tassen en schoenen droppen. Maar je hal is ook je binnenkomer, een plek waar je de eerste indruk van een huis krijgt. Een warm welkom klinkt dan een stuk beter dan een rommelige entree. Wil jij van je hal een fijne en gezellige binnenkomer maken? Lees dan vooral even verder.

Hoogte van barkrukken bepalen

19-03-2021

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen: hoe wordt de hoogte van een barkruk bepaald? In deze blog leggen we precies uit waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van de ideale barkruk. De stijl en het comfort van de kruk spelen natuurlijk een grote rol, maar de belangrijkste factor is toch wel de hoogte.

Zwart in je interieur: zo doe je dat

26-02-2021

Het vraagt om een dosis lef, maar zwart in je interieur kan heel mooi zijn. Het heeft iets mysterieus, straalt luxe uit en is stijlvol. Je kunt zwart op verschillende manieren toepassen in je interieur, wij leggen je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zo kies je de juiste stoel bij jouw eettafel

16-02-2021

Of je nu gek bent op lekker uitgebreid dineren, een spelletjesfanaat bent of uitgebreid de krant wil lezen: het is fijn als je lekker kunt zitten aan de eettafel. Wij geven jou de belangrijkste tips voor het uitkiezen van de beste eetkamerstoel.

Hoe vind je jouw ideale eettafel?

05-02-2021

De speurtocht naar een eettafel kan lastiger zijn dan je denkt. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de vorm, het materiaal en de grootte van de tafel. Na het lezen van onze tips heb jij in no time jouw perfecte eettafel uitgekozen.

Zo maak je van je thuiswerkplek een fijn thuiskantoor

22-01-2021

Thuiswerken: een begrip waar we niet meer omheen kunnen in deze tijd. Maar hoe zorg je voor een comfortabele én inspirerende werkplek in huis? Vind hier tips and trics om van jouw thuiswerkplek een prettig thuiskantoor te maken.

Hier moet je op letten bij het uitkiezen van een bank

15-01-2021

Een huis inrichten is niet altijd even makkelijk. Verschillende stijlen, kleuren en meubels laten vormen tot één geheel is niet voor iedereen weggelegd. Eén van de belangrijkste - en grootste - meubels in huis is de bank, hier breng je veel tijd door. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Met onderstaande tips helpen we je verder.

Dit zijn de 7 interieurtrends van 2021

08-01-2021

We hebben waarschijnlijk nog nooit zoveel tijd thuis doorgebracht als in 2020. Hierdoor is de behoefte gegroeid om het in huis zoveel mogelijk naar onze zin te maken, en het interieur speelt hierin een grote rol. Lees hieronder wat de nieuwe woontrends zijn voor 2021.