Shelfmate & Winemate

 

Shelfmate & Winemate collectie van d-Bodhi

De Shelfmate collectie van d-Bodhi bestaat uit zorgvuldig ontwikkelde wandelementen waarmee oneindig veel combinaties kunnen worden gemaakt. Zo creeëer je een geheel eigen wandrek of wand wijnrek. Kies zelf welke wandelementen je wilt  gebruiken of kies uit één van de kant-en-klare opstellingen. 

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Shelfmate & Winemate

Wil je leuke decoraties en plantjes uitstallen op een modulair wandrek? Of ben je op zoek naar een stijlvol wijnrek voor aan de wand? d-Bodhi heeft behalve Shelfmate wandplanken ook Winemate wand-wijnrekken ontwikkeld. Kies één van de twee of maak een mooie mix van Shelfmates en Winemates.

Teakhout, Zwart gebrand teakhout of Eikenhout?

Niet iedereen heeft dezelfde stijl. En gelukkig maar! d-Bodhi heeft naast de bekende Shelfmate Natural uitvoering van gerecycled teakhout nog meer varianten ontwikkeld. Past de Shelfmate Natural uitvoering niet helemaal bij jou? Wat dacht je dan van de zwarte variant - de Shelfmate Black uitvoering? Gemaakt van hetzelfde hout, maar dan zwart gebrand en afgewerkt met een beschermende laklaag. Zijn de teakhouten varianten iets te ruw naar jouw smaak? Kies dan voor de moderne Shelfmate European Oak van strak geschaafd en geschuurd eikenhout met een subtiel zwart frame.

Shelfmate & Winemate van dBodhi bij LUMZ

 d-Bodhi

d-Bodhi is sinds 2007 een echte specialist in het vervaardigen van meubelen van gerecycled teakhout. In 2010 voegden de designers andere materialen toe, zoals verzinkt staal, oud boothout, gebruikte spijkerbroeken en oude kentekenplaten om een verscheidene look te creëren. Vanaf 2013 werden ook rubber van oude banden en gerecycled papier toegevoegd. De artikelen van d-Bodhi zijn dan ook zeker een must om een beetje bij te dragen aan het milieu, daarnaast zijn de meubelen zeer trendy, toegankelijk en is er altijd wel iets in jouw stijl te vinden.

Waar te zien

Wij snappen dat je online de artikelen minder goed kan ervaren, daarom nodigen wij je graag uit om de meubels fysiek bij ons in de winkel te komen bekijken. Van bijna elke Shelfmate collectie hebben wij één of meerdere exemplaren gepresenteerd staan. Bekijk hier het adres en de openingstijden van onze winkel. Wanneer je voor een specifiek artikel van de collectie komt kijken, raden wij je aan om even contact op te nemen met de klantenservice om te checken of het artikel aanwezig is.