Ladeblokken

2 artikelen

Met een ladeblok van LUMZ kunt u volop ruimte en opslagruimte creëren. Ladeblokken zijn ideaal om uw spullen in op te bergen en maken uw interieur compleet. Deze ladeblokken zijn ruimtebesparend en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Van een hoogglans ladeblok tot een ladenblok wit, bij LUMZ.nl kunt u terecht.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Design ladeblok bij LUMZ.nl

Een ladeblok is ideaal om spullen in kwijt te kunnen zoals papieren, handschoenen, hoeden, sjaals, boeken, etc. U kunt er één aanschaffen voor elk gezinslid of voor bepaalde productcategorieën zodat iedereen weet waar iets te vinden is. U kunt een ladeblok ook customizen, plak er bijvoorbeeld iets op, zoals een trendy muursticker en maak de ladekast uw eigen ding.

De ladeblokken op LUMZ.nl zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u voor elke type product of interieur het juiste type ladeblok vinden. Ladeblokken zijn er niet alleen voor in de gang of de hal, maar komen ook in de kinderkamer of op kantoor goed tot zijn recht. Vooral in kleine appartementen zijn ze een modern alternatief voor grote omvangrijke kasten die veel ruimte in beslag nemen. Een ladekast is een modern en trendy meubelstuk die voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

Bent u opzoek naar een functioneel, modern, stijlvol maar betaalbaar design ladeblok? Op LUMZ.nl hebben wij allerlei ladeblokken. Een ladenblok van LUMZ.nl onderscheid zich door het strakke design. Onze ladeblokken zijn onder andere verkrijgbaar in hoogglans en hout. Tevens zijn ze in verschillende kleuren leverbaar, onder andere in het wit en noten, tevens is ook een gecombineerde uitvoering mogelijk. Daarnaast zijn er ook veel overige opties, zoals een ladeblok met RVS accenten, glasafwerking, lades en verrijdbare ladeblokken.

Wij verkopen de volgende merken ladeblokken: Adagio, Giani en Kare Design. Dus bent u op zoek naar een betaalbaar, stijlvol en modern ladeblok? Een ladeblok die u in verschillende kleuren en afwerkingen kunt bestellen? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op LUMZ.nl. Mocht u nog vragen hebben, dan is onze klantenservice 7 dagen per week van 09:00 tot 19:00 zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar.