Dressoirs

238 artikelen

Een dressoir is zo’n item dat eigenlijk onmisbaar is in huis. Dressoirs zijn de ideale kasten om spullen in op te bergen én spullen op uit te stallen. Ze hebben vaak een combinatie van lades, kastdeurtjes en open vakken en bieden een ruime opbergmogelijkheid in huis. Het is ook de perfecte plek om fotolijsten, mooie vazen of kaarsen op neer te zetten ter decoratie. Bij LUMZ vind je een groot assortiment aan dressoirs in een moderne, retro of bijvoorbeeld industriële stijl. Shop hieronder verder of kom langs in onze winkel in Houten.Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Een dressoir in huis is geen overbodige luxe. Deze kasten bieden genoeg opbergruimte voor alles wat je niet wil laten zien en geven je een podium voor de spullen die je wel wil laten zien. En daarnaast is een dressoir een mooi meubelstuk dat gezien mag worden in huis! Bij LUMZ vind je altijd een dressoir dat bij jouw stijl en interieur past. Van een klassiek exemplaar van hout van DTP Home tot een retro dressoir met een knipoog van Kare Design.

Materiaal dressoir

Dressoirs vind je bij LUMZ in allerlei afmetingen en afwerkingen. Ben jij fan van de industriële stijl? Kijk dan eens voor een houten dressoir in combinatie met metaal van Tower Living. Daarnaast slaag je bij ons ook als je op zoek bent naar een retro dressoir, een dressoir in Scandinavische of Japandi stijl of bijvoorbeeld een exemplaar met (ribbel)glas. We bieden dressoirs van de meest bekende merken aan zoals Zuiver, Dutchbone, Kare Design en nog veel meer!

Het aankleden van een dressoir

Dressoirs worden al decennia lang gebruikt in onze huizen. Vroeger werd een dressoir enkel gebruikt om serviesgoed in op te bergen, maar tegenwoordig kan dit echt het pronkstuk zijn in de woon- of eetkamer. Plaats een spiegel boven het dressoir en maak het af met een mooie vaas, tafellamp en een aantal kaarsen voor extra sfeer.

Dressoir of tv-meubel?

Waar een dressoir eerst voornamelijk in de eetkamer werd gebruikt om servies in op te bergen, zien we hem ook steeds vaker terug in de woonkamer. Niet alleen om spullen in bewaren, maar ook in plaats van een tv-meubel. Een dressoir is meestal net een slag groter dan een tv-meubel, je kunt er dus ook meer in kwijt.

Dressoir bekijken in onze winkel in Houten

Wil jij jouw nieuwe dressoir eerst liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Houten! Tip: op de productpagina’s kun je zien of we het specifieke exemplaar of een item uit dezelfde serie in onze winkel hebben staan. We zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00u. Heb je een vraag over de producten of wil je bijvoorbeeld advies? Telefonisch en per e-mail kun je ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00u, we helpen je hier ook graag verder.