Thuiswerk bureaus

32 artikelen

Hier vind je een selectie van onze beste bureaus om thuis aan te werken. Thuiswerken vraagt namelijk om de nodige aanpassingen. Dag in dag uit aan de eettafel op een eetkamerstoel maakt het er niet comfortabeler op. Daarom hebben wij alvast onze beste thuiswerkbureaus voor jou geselecteerd. Van in hoogte verstelbaar, elektrisch of met een slinger, tot design bureaus met een groot bureaublad-oppervlak zodat je alle ruimte hebt voor je laptop en beeldschermen. Bij LUMZ vind je gegarandeerd een bureau om de ultieme thuiswerkplek te creëren.Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in


De bureaus van nu zijn veel meer dan alleen praktisch: je hebt oneindig veel keuze uit modellen, kleuren en merken. We hebben ergonomische bureaus met een zakelijke uitstraling voor op kantoor of in de werkkamer, maar ook sfeervolle designs voor in de woonkamer. Als je op zoek bent naar een bureau met opbergruimte kun je kijken naar een exemplaar met lades onder het blad, of zelfs met een heel ladeblok. Daarnaast hebben we uiteraard elektrisch in hoogte verstelbare bureaus, maar ook bureaus die helemaal in een modern interieur passen. Het kan allemaal!

Een functioneel bureau

Een goede werkdag vraagt om een prettige werkomgeving: bureaus spelen hierin een belangrijke rol. Allereerst is het de vraag hoeveel ruimte je nodig hebt tijdens het werken. Hoe groter het werkblad, hoe meer ruimte je hebt om comfortabel te werken. Onze grootste bureaubladen zijn 180 centimeter breed, hier heb je genoeg ruimte om twee beeldschermen en bijvoorbeeld een laptop op te zetten. Een compact bureau van slechts 110-120 centimeter breed past overal in huis en kan alsnog veel opbergruimte bieden in de vorm van lades of deurtjes.

Een bureau voor de ultieme thuiswerkplek

We werken steeds vaker vanuit huis. Daarom is het design van bureaus nóg belangrijker geworden, zeker als je bureau in de woonkamer staat. Gelukkig heb je tegenwoordig veel keuze in kleuren en afwerkingen. Voor een zakelijke, formele sfeer in de werkkamer kun je kijken naar een glazen model met strakke lijnen. Heb je liever een huiselijke sfeer? We hebben genoeg exemplaren met bijvoorbeeld een houten afwerking die hier prima in passen. We hebben zelfs prachtige ergonomische bureaus! De Bodio Dax heeft een elektrisch verstelbare poot en een boomstamblad in acaciahout of eiken uitvoering.

Elektrisch zit sta bureau

Elektrisch verstelbare bureaus worden steeds populairder. En dat is niet zonder reden natuurlijk. Een verstelbaar bureau zorgt voor een betere werkhouding en is ergonomisch verantwoord. Het is goed voor je bloedsomloop om regelmatig van werkhouding te veranderen. Dit helpt onder andere bij je productiviteit en je focus. Een elektrisch verstelbaar bureau kun je zo instellen dat het bureau met één druk op de knop naar de gewenste hoogte gaat. De Bodio Aspa en Bodio Fenix zijn de perfecte bureaus om thuis aan te werken. Heb je een bureau nodig die aan de EN 527 norm voldoet? Dan kun je kiezen voor de Bodio Mika.

Kom kijken in onze winkel

We hebben uiteraard verschillende bureaus opgesteld staan in onze winkel. De populairste modellen kun je hier altijd vinden om uit te proberen. We kunnen je hierbij deskundig advies geven over welk bureau het meest geschikt is voor jouw werksituatie. We staan van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00u voor je klaar. We helpen graag!