Bureaustoelen

36 artikelen

De design bureaustoelen van nu zijn niet alleen geschikt voor in de werkkamer: tegenwoordig heb je keuze uit originele en stijlvolle exemplaren die volledig matchen met je zorgvuldig ingerichte woonkamer. Zodat je vanuit huis kunt werken zonder een aparte werkruimte in te richten of je te storen aan een zakelijk hoekje in de woonkamer. Een ergonomische houding en diverse verstelmogelijkheden maken je werkdag bovendien een stuk aangenamer. Kijk vooral eens naar de stoelen van Kare Design: de ontwerpers van dit Duitse merk zijn erg goed in het combineren van een sfeervol design met een optimaal zitcomfort. Maak gauw je keuze uit de vele design bureaustoelen!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een bureaustoel voor elk interieur

Nog niet zolang geleden zagen alle modellen er hetzelfde uit; tegenwoordig heb je keuze uit vele kleuren, stijlen en materialen. Dat komt goed uit, want ook de bureaus hebben steeds vaker een origineel design dat om een even originele bureaustoel vraagt. Op LUMZ.nl vind je moderne, retro en vintage varianten die echt wat toevoegen aan je woonkamerinterieur. Maar je kunt ook kiezen voor een zakelijk exemplaar dat juist een kantoorsfeer oproept en je zo helpt optimaal te presteren in je thuiswerkruimte! Met de design bureaustoelen van nu is er een match voor elk bureau en elke werkkamer.

Ergonomische werkhouding

Hoewel het design van de bureaustoel belangrijk is, draait het er natuurlijk in de eerste plaats om dat je een comfortabele zitplaats hebt die je werkhouding ondersteunt. Aan welke eisen een stoel moet voldoen is afhankelijk van jouw lichaam en wensen. De meeste design bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar, en soms geldt dit ook voor de neksteun of armleuningen. Vind je het handig als de stoel verrijdbaar én 360 graden draaibaar is? Het kan allemaal. Maar misschien heb je liever een basic model op vier stevige poten zodat je niet afgeleid wordt door al die bewegingsmogelijkheden. Geen nood, we hebben design bureaustoelen in alle vormen en maten!