Bureaustoelen

9 artikelen

Een goede bureaustoel moet lekker zitten. Het werkt nou eenmaal fijner als je comfortabel kunt zitten. En op een comfortabele bureaustoel heb je een betere concentratie en werk je productiever. Win-win! Omdat veel mensen tegenwoordig ook thuiswerken, is het wel fijn als de bureaustoel in je interieur past. Dan zit je bij LUMZ helemaal goed. Onze design bureaustoelen zijn geschikt voor op kantoor, in de werkkamer én in de woonkamer. Maak snel jouw keuze uit onze uitgebreide collectie.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Bij LUMZ vind je zeker een bureaustoel die bij je past. Of het er nu eentje is die in het kleurenpalet van je interieur moet passen, een bureaustoel met of zonder armleuningen, met of zonder wielen of een exemplaar die aan een aantal normen moet voldoen… We hebben ze allemaal!

Design bureaustoel

Als je bureaustoel in de woonkamer staat, wil je natuurlijk wel dat deze in het interieur past. Gelukkig heb je tegenwoordig de keuze uit originele en stijlvolle bureaustoelen die prima blenden in een mooi interieur. Kijk bijvoorbeeld eens bij Zuiver voor een modern design. Zij hebben hun hun populairste modellen eetkamerstoelen omgetoverd tot bureaustoelen! Heb je liever een bureaustoel met vintage uitstraling? Dan kun je terecht bij Kare Design of Bodio, waar hout met leer gecombineerd wordt voor een lekker retro sfeertje.

Ergonomische bureaustoel

Zit je veel achter je bureau tijdens jouw werkdag? Dan raden we aan om voor een ergonomische bureaustoel te kiezen. Een ergonomische stoel helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Deze bureaustoelen zijn verstelbaar en je kunt ze aanpassen aan jouw lichaam voor de juiste ondersteuning en comfort. Aan welke eisen een stoel moet voldoen is afhankelijk van jouw lichaam en wensen. De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar, en soms geldt dit ook voor de neksteun en/of armleuningen. Moet jouw bureaustoel voldoen aan de EN 1335 of NPR 1813 norm? Geen probleem, we hebben een aantal bureaustoelen die hier aan voldoen. Je kunt deze optie simpelweg selecteren in het menu links.

De thuiswerkplek

Thuiswerken vraagt om de nodige aanpassingen in huis. Als je een aparte werkkamer hebt, kun je hier ook echt een home office van maken. Staat jouw bureau in de woonkamer, dan is het fijn als het bureau en de bureaustoel opgaan in de rest van het interieur. Je kunt jouw thuiskantoor in de huiskamer afbakenen met bijvoorbeeld een roomdivider of een vloerkleed. Zo maak je er wel echt jouw eigen hoekje van. Bekijk ook eens onze uitgebreide collectie bureaus, voor een complete werkplek.

Kom proefzitten in onze winkel

Twijfel jij nog welke bureaustoel het paste bij jou past? Kom dan vooral langs in onze winkel. We hebben een aantal bureaustoelen en werkplekken opgesteld staan om uit te proberen. Daarnaast hebben we één gedeelte specifiek ingericht als volwaardig kantoor, hier staan genoeg bureaustoelen om uit te testen. We zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00u geopend. Zien we je snel?