Interieuradvies

Wilt u uw huidige woning weer laten shinen of gaat u binnenkort verhuizen, en komt u er zelf of samen niet meer uit? Dan bent u bij LUMZ aan het juiste adres. Wij werken samen met de interieur-stylisten van Lekker Wonen Styling en helpen u graag met zaken zoals:

-   het indelen van uw woonruimtes
-   het uitkiezen van de bijpassende meubelen
-   het tot stand brengen van een lichtplan
-   het maken van een kleurenpalet
-   nog veel meer

Samen met u gaan wij op zoek naar een interieur waarin u zich thuis voelt! Zodra u ons voorziet van foto’s en plattegrond van uw woning, inventariseren wij uw wensen en analyseren de woonruimte.

       

Hoe gaat het in zijn werk?

Mail uw verzoek naar [email protected]. Eventueel al compleet met foto’s en plattegrond. Dan nemen wij contact met u op om een intakegesprek in te plannen. Dit intakegesprek kan zowel bij ons in de winkel als bij u thuis plaatsvinden.

Bij u thuis: Vooraf vragen wij u om beelden te verzamelen van kleuren en stijlen die u aanspreken. Tijdens het bezoek wordt uw woonruimte geanalyseerd en uw wensen worden in kaart gebracht. Hierna gaan we samen met u een plan uitwerken.

Bij ons in de winkel: Wij maken eerst een oriëntatie-ronde door de winkel om uw smaak en uw voorkeur te bepalen. Vervolgens nemen wij uw leefsituatie, de plattegrond en de foto’s van uw woning door om samen tot een nieuw interieurplan te komen.

Mocht u naar aanleiding van het intakegesprek het interieuradvies willen uitbreiden, met bijvoorbeeld een 3D visualisatie, kleuradvies, inrichtingsadvies, shoppinglist, styling etc., dan kunnen wij hiervoor een vervolgafspraak maken.

Wat zijn de kosten?

Bij een minimale besteding vanaf € 1000,- bij LUMZ worden de kosten van het intakegesprek in mindering gebracht op uw factuur. Wij hanteren een tarief van € 60,- per uur.

Wanneer het gesprek op locatie plaatsvindt en het adres is buiten de provincie Utrecht dan brengen wij reiskosten van € 0,19 per km in rekening.