Interieuradvies

Vanwege een inwerkperiode van nieuw personeel kunnen we op dit moment helaas geen interieuradvies aanbieden. Als onze nieuwe collega's in de winkel helemaal zijn ingewerkt, zullen we weer tijd hebben om interieuradvies te geven. Je kunt nu al wel vrijblijvend een e-mail sturen, maar we zullen dit pas op een later moment oppakken.

Wil jij je interieur omgooien, ga je binnenkort verhuizen en kom je er zelf niet meer uit? Dan ben je bij LUMZ aan het juiste adres. Onze interieurstylist helpt je graag verder met interieuradvies. Met de volgende zaken kun je bij ons terecht:

-   Het maken van een (nieuwe indeling) van de woonruimtes
-   Het uitkiezen van bijpassende meubels en accessoires
-   Een kleurenplan samenstellen
-   Hulp bij materiaal-en stofkeuzes
-   En hoe je dit alles met elkaar kunt combineren

Je gaat samen op zoek naar een interieur waar jij je echt thuis voelt. Interesse? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Heb je foto’s en bijvoorbeeld een plattegrond? Stuur die dan ook even mee, dan hebben we alvast een goed beeld van de huidige situatie.

Wat gaat er dan gebeuren?

We nemen vervolgens contact met je op om een intakegesprek in te plannen bij ons in de winkel. Het intakegesprek zal 1 à 2 uur in beslag nemen, waarin je al je interieurvragen op ons af kan vuren.

Wat zijn de kosten?

Dit eerste intakegesprek bieden wij gratis aan, we helpen je namelijk graag om van jouw huis weer een fijn thuis te maken. Mocht je na dit interieuradvies nog meer vragen of hulp nodig hebben, is er de mogelijkheid om een uitgebreider advies in te plannen. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover kun je uiteraard contact met ons opnemen.