Interieuradvies

Wil jij je interieur omgooien, ga je binnenkort verhuizen en kom je er zelf niet meer uit? Dan ben je bij LUMZ aan het juiste adres. Onze interieurstyliste Tanja helpt je graag verder met interieuradvies. Met de volgende zaken kun je bij haar terecht:

-   Het maken van een (nieuwe indeling) van de woonruimtes
-   Het uitkiezen van bijpassende meubels en accessoires
-   Advies over verlichting
-   Een kleurenplan samenstellen
-   Hulp bij materiaal-en stofkeuzes
-   En hoe je dit alles met elkaar kunt combineren

Je gaat samen met Tanja op zoek naar een interieur waar jij je echt thuis voelt. Interesse? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Heb je foto’s en bijvoorbeeld een plattegrond? Stuur die dan ook even mee, dan hebben we alvast een goed beeld van de huidige situatie.

 

Wat gaat er dan gebeuren?

Tanja neemt vervolgens contact met je op om een intakegesprek in te plannen bij ons in de winkel. Dit is mogelijk op dinsdag en woensdag tussen 09:00 en 17:00u. Het intakegesprek zal 1 à 2 uur in beslag nemen, waarin je al je interieurvragen op Tanja af kan vuren.

Wat zijn de kosten?

Dit eerste intakegesprek bieden wij gratis aan, we helpen je namelijk graag om van jouw huis weer een fijn thuis te maken. Mocht je na dit interieuradvies nog meer vragen of hulp nodig hebben, is er de mogelijkheid om een uitgebreider advies in te plannen. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover kun je uiteraard contact met ons opnemen.