Shelfmate Black van d-Bodhi

 

Shelfmate Black van d-Bodhi

De Shelfmate Black collectie van d-Bodhi is gemaakt van gerecycled teakhout dat een speciale behandeling heeft gehad. Het is gebrand en geborsteld, en afgewerkt met een beschermende laklaag. De Shelfmate Black collectie bestaat uit zorgvuldig ontwikkelde wandelementen waarmee oneindig veel combinaties kunnen worden gemaakt. Daarnaast is er ook de Winemate Black collectie. Zo creeëer je een geheel eigen wandrek of wand wijnrek. Kies zelf welke wandelementen je wilt  gebruiken of kies uit één van de kant-en-klare opstellingen. 

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

d-Bodhi

d-Bodhi is sinds 2007 een echte specialist in het vervaardigen van meubelen van gerecycled teakhout. In 2010 voegden de designers andere materialen toe, zoals verzinkt staal, oud boothout, gebruikte spijkerbroeken en oude kentekenplaten om een verscheidene look te creëren. Vanaf 2013 werden ook rubber van oude banden en gerecycled papier toegevoegd. De artikelen van d-Bodhi zijn dan ook zeker eenmust om een beetje bij te dragen aan het milieu, daarnaast zijn de meubelen zeer trendy, toegankelijk en is er altijd wel iets in jouw stijl te vinden.

Waar te zien

Wij snappen dat je online de artikelen minder goed kan ervaren, daarom nodigen wij je graag uit om de meubels fysiek bij ons in de winkel te komen bekijken. Van bijna elke Shelfmate collectie hebben wij één of meerdere exemplaren gepresenteerd staan. Bekijk hier het adres en de openingstijden van onze winkel. Wanneer je voor een specifiek artikel van de collectie komt kijken, raden wij je aan om even contact op te nemen met de klantenservice om te checken of het artikel aanwezig is.