Meerkleurige Kapstokken

10 artikelen

Stel een Aflopende Directie in
 • Meerkleurige wandkapstok van hout
  Lavis Otar
  € 419,99
 • Garderobekast driedelig
  Germania Topix
  € 399,99
 • Kapstok retro Number
  Kare Design Numbers

  Normale prijs: € 55,00

  Special Price € 43,99

 • Retro kapstok Knobs
  Kare Design Knobs
  € 69,95
 • Design wandkapstok Bubble Tree
  Kare Design Bubble Tree
  € 99,00
 • Wandkapstok Lavis Otar
  Lavis Otar
  € 109,99
 • Wandkapstok met uiltjes
  Kare Design Owl
  € 49,95
 • Kapstok retro
  Kare Design Door knobs

  Normale prijs: € 54,99

  Special Price € 42,99

 • Eiken design kapstok
  Normann Copenhagen Play
  € 59,99
 • Kapstok van fietsen
  Kare Design Velo
  € 65,00

Stel een Aflopende Directie in

Een kapstok in de hal doet meer dan je denkt. Het zorgt voor een opgeruimd geheel en kleedt een kale ruimte gezellig aan. Maar het geeft je gasten ook een warm welkom, met de boodschap; “doe lekker je jas uit en voel je thuis in ons huis!”. Een grote design kapstok aan de wand geeft je hal in één klap sfeer en stijl. Ook in de slaapkamer of keuken kan deze woonaccessoire erg goed van pas komen. De ontwerpen van Spinder zijn stijlvol en modern, terwijl je voor retro en origineel bij Kare Design moet zijn. Wat heeft jouw voorkeur?

Voor elke hal een perfecte match

Elke hal is anders, maar een kapstok heb je altijd nodig. Het is immers niet leuk thuiskomen wanneer de jassen en tassen over de vloer verspreid liggen tussen het zand en stof. Bovendien worden je kleren daar niet mooier van. Op onze website vind je verschillende formaten voor de perfecte match met jouw hal. Compacte wandmodellen van 40 bij 8 centimeter kun je in elk hoekje kwijt. Ook staande kapstokken van 175 centimeter hoog gaan zeer efficiënt met de ruimte om: je kunt aan alle kanten van de standaard je jassen kwijt en toch neemt deze niet meer dan een hoek van de hal in beslag.

Brenger van sfeer en stijl

Zoals dat vaak het geval is bij meubels en woonaccessoires, is de kapstok meer dan alleen praktisch: het oog wil ook wat. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende blikvanger die je slaapkamer in één klap omtovert tot een retro geheel. Maar ook strakke modellen met een hoedenplank en een roede vol stijlvolle kledinghangers kunnen een sfeervolle toevoeging aan de hal zijn. Behalve het design hebben ook de materialen een grote invloed: hout geeft sfeer en RVS heeft een moderne uitstraling. Wat voor kapstok je ook zoekt, je vindt het op LUMZ.nl!

Design kapstokken

Een kapstok kan veel méér zijn dan alleen een functioneel item, maar een echte design kapstok! Tegenwoordig heb je keuze uit de meest bijzondere ontwerpen; fantastische wanddecoraties die ‘toevallig’ ook van kledinghaken zijn voorzien. Versier je hal met een kleurrijke boom en hang daar de jassen aan, of kies voor een wandkapstok met de Skyline van New York erboven…