Vintage kapstok

Op zoek naar een vintage kapstok voor jouw woning? Binnen het uitgebreide assortiment vintage meubelen en accessoires van LUMZ vind je de perfecte jaren 60 kapstok in een ontwerp dat exact binnen jouw interieur past. Maak kennis met makkelijk shoppen voor betaalbaar design!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jouw ideale vintage kapstok

Iedere ruimte in je woning vraagt om een passende inrichting die jouw persoonlijke stijl toont. Een mooie retro kapstok in chroom of juist een vintage kapstok in een staand model kunnen zelfs de meest eenvoudige entree of hal in huis doen opleven. Combineer jouw vintage kapstok met een rustige inrichting en je hebt een echte eye-catcher in huis. Dé perfecte plek om jouw jassen en accessoires overzichtelijk op te bergen op een betaalbare design kapstok.

Een retro kapstok die overal past

Beschik je over een smalle hal? Of heb je juist een zee van ruimte tot je beschikking bij de ingang van je woning? In het eerste geval kun je kiezen voor een verticale wandkapstok of voor een vintage kapstok in een staand model – met of zonder extra legplanken voor paraplu's, sjaals en sleutels. Heb je een groot gezin en een wand tot je beschikking in de hal? Dan kun je gaan voor een design wandkapstok met extra lades, planken en haken. Zo hoeft niemand meer te zoeken naar belangrijke spullen voor het verlaten van het huis!

Jouw design kapstok in hout, koper of chroom

Van een landelijke retro kapstok in eikenhout tot een minimalistisch vormgegeven jaren 60 kapstok: kies voor een betaalbaar design bij LUMZ. Ook in een slaapkamer of badruimte kun je prima kiezen voor bijvoorbeeld een mooie retro kapstok in chroom. Al je handdoeken, badjassen en andere badkleding bij elkaar – lekker makkelijk, toch? We weten als geen ander dat het oog ook wat wil. Zo kun je in het brede aanbod aan kapstokken hoogwaardige vintage kapstokken vinden met een opvallend mooi ontwerp – tegen een opvallend lage prijs.

Makkelijk shoppen voor een originele vintage kapstok met een stijlvolle uitstraling? Kies voor betaalbare stijl en een snelle levering met de uitstekende service van LUMZ.