Kapstok hal

Met een mooie halkapstok tover je de entree van jouw woning snel om tot en stijlvolle binnenkomer. Wil je jouw huis inrichten in een industriële stijl? Of kies je eerder voor een warme landelijke uitstraling? Met een trendy kapstok in de gang beschik je over een handige opberger voor jouw jassen en tassen. Bekijk de uitgebreide collectie betaalbaar design van LUMZ!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De perfecte kapstok in de hal

Wil je een ruime hal wat warmte geven of beschik je juist over een entree met weinig ruimte voor een handige halkapstok? In een kleine hal vind je binnen de collectie betaalbare designartikelen een ideale kapstok voor in de hal die je plat aan de muur hangt. Door te kiezen voor een wandkapstok met extra lades of een legplank kun je al jouw jassen, schoenen en accessoires overzichtelijk kwijt. Voor een ruime hal kun je kiezen voor een staande kapstok met een opvallend design. Hiermee lijkt de ruimte optisch kleiner en geef je de hal een warme uitstraling.

Handige opbergers in huis

Je hoeft een kapstok niet alleen in de hal te plaatsen. In een badkamer zijn handige losse kapstokhaken of een platte kapstok voor de gang perfect voor het ophangen van handdoeken. Ook jouw badjassen kun je op deze manier prima kwijt. Met creatief inrichten en het multifunctioneel gebruiken van designmeubels en accessoires optimaliseer je iedere kamer in huis.

De kapstok voor de hal in jouw unieke stijl

Van industrieel tot landelijk of juist een minimalistisch design. De leukste trendy kapstokken vind je in het uitgebreide LUMZ-assortiment. Kies voor een warme houten kapstok of voor een kapstok in de hal gemaakt van hoogwaardig rvs. Hiermee kun je eindeloos variëren. Combineer de kapstok met een bijpassende houder voor paraplu's en jouw hal is perfect georganiseerd.

LUMZ bewijst dat design niet de hoofdprijs hoeft te kosten. In het zeer uitgebreide aanbod vind je een collectie meubels en accessoires van innovatieve ontwerpers en trendy merken. Jouw kapstok voor de hal wordt snel en op afspraak geleverd. Dat is leuk inrichten!