Steigerbuis kapstok

Op zoek naar de perfecte kapstok? Met een steigerbuis kapstok geef je je gang of hal een hip industrieel tintje. Een gang kan best saai zijn, dus zorg voor een robuuste, stoere blikvanger. Door het gebruik van stalen buizen is een steigerbuis kapstok ook nog eens heel stevig en duurzaam. Bekijk snel het ruime assortiment kapstokken bij LUMZ om vandaag nog je favoriete steigerbuis kapstok te kopen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een steigerbuis kapstok: lekker stoer

Een steigerbuis kapstok is in veel vormen en uitvoeringen te koop, want geen gang is hetzelfde. Ga je voor alleen een stoere buis en buiskoppelingen met hangers, dus strak en minimalistisch? Of vind je een houten plank voor tassen of opbergdozen en haakjes voor extra veel jassen wel zo praktisch? Het is allemaal mogelijk met een steigerbuis kapstok. Als je een ruime gang of hal hebt, staat een steigerbuis kapstok die staand is ook prachtig.

Een steigerbuis kapstok in zwart of wit

Een steigerbuis kapstok is niet alleen in verschillende uitvoeringen te koop, maar ook in diverse kleuren zoals wit en zwart. Dus hoe je je gang ook hebt ingericht, je kunt met een gerust hart een steigerbuis kapstok kopen. Met een steigerbuis kapstok in het zwart zorg je voor een eigentijdse, stoere uitstraling. In het wit staat zo’n kapstok prachtig in een landelijk ingerichte gang, zeker in combinatie met een plank van bijvoorbeeld steigerhout.

Metaal voor een industriële look

Behalve in zwart en wit is een steigerbuis kapstok ook in onbewerkt metaal verkrijgbaar. De prachtige metaalkleur geeft je gang meteen een industriële touch. Juist door het mooie contrast staat een kapstok van steigerbuizen ook prachtig bij een licht interieur met een Scandinavisch randje of een landelijke woonstijl.

Een steigerbuis kapstok is een stoere en opvallende plek voor jassen en tassen. Er is altijd zo’n bijzondere kapstok die past bij jouw woonstijl. Misschien vind je een strakke steigerbuis kapstok die staand is helemaal te gek. Of kies je voor een kapstok om aan de muur te hangen, met robuuste haken of een buis voor bijpassende kledinghangers? Bij LUMZ vind je de perfecte steigerbuis kapstok voor jouw gang of hal. En bekijk in onze webshop meteen alle andere hippe en betaalbare accessoires en meubels voor je woning.