Draaibare fauteuils

36 artikelen

Een draaifauteuil heeft het beste van twee werelden: het is comfortabel en praktisch. Hierdoor is het een goede toevoeging in veel interieurs. Een draaiende fauteuil kun je op iedere gewenste plek in de woonkamer neerzetten. Je kunt hierdoor de hele kamer goed in de gaten houden, zonder dat je jezelf hoeft te verplaatsen. Je geeft simpelweg een zwiep aan de fauteuil en je kijkt zo de andere kant op. Handig hoor! Bij LUMZ vind je genoeg keuze aan materialen, vormen en kleuren voor jouw favoriete draaibare fauteuil. Bekijk onze collectie direct hieronder.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een fauteuil is een meubelstuk dat eigenlijk niet kan ontbreken in de woonkamer. Het is een fijne toevoeging bij de bank en handig als je gasten over de vloer krijgt. En daarnaast is het ook een heerlijke plek om ’s avonds na een lange werkdag in te ontspannen. Een draaifauteuil is dan geen overbodige luxe, deze kun je op een centrale plek in de woonkamer neerzetten en alle kanten op draaien. Draai de fauteuil richting de tuin, de haard of natuurlijk de televisie. Je kunt letterlijk alle kanten op met een draaifauteuil.

Onderstel draaifauteuil

Als je op zoek bent naar een draaifauteuil, kun je vaak kiezen tussen twee soorten: een draaifauteuil met poot, of een exemplaar met draaischijf aan de onderkant. Een draaifauteuil met een poot zal luchtiger staan in de ruimte, deze is namelijk niet zo massief. Bij een fauteuil met draaischijf aan de onderkant loopt de fauteuil helemaal door naar de vloer, dit oogt automatisch dus wat massiever. Tegelijkertijd geeft dit ook een luxe uitstraling aan de fauteuil. Kijk goed wat er in jouw ruimte past en maak op basis hiervan de keuze.

Draaifauteuil met of zonder armleuning

Een draaifauteuil met armleuningen zorgt ervoor dat je als het ware wordt omarmd door de stoel. Dit geeft een lekker knus gevoel en het zorgt ervoor dat je waarschijnlijk de hele avond niet meer uit de fauteuil wil komen. Een draaifauteuil zonder armleuningen heeft uiteraard ook zijn voordelen. Het neemt minder ruimte in beslag en oogt daardoor luchtiger in de ruimte. Dit is een goede optie voor de wat kleinere woonkamers.

Bezoek onze winkel in Houten

Wil jij je nieuwe draaifauteuil eerst komen uitproberen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Houten! We denken graag met je mee bij het uitkiezen van jouw nieuwe droomfauteuil. Zeker weten dat deze bij ons in de winkel staat? Je vindt deze informatie bij de producten onder het kopje ‘Waar te bekijken’. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00u tot 17:00u. Tot gauw!