Draaibare eetkamerstoelen

24 artikelen

Een draaibare eetkamerstoel heeft twee belangrijke kenmerken: het is comfortabel en praktisch. Met een draaistoel aan de eettafel heb je het gemak aan jouw zijde, je schuift erg makkelijk aan en van tafel. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat de stoel lekker zit, het oog wil ook wat. Bij LUMZ vind je altijd een draaibare stoel die bij jouw interieur past. Bekijk onze collectie online of kom naar onze winkel.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een eetkamerstoel is onmisbaar aan de eettafel. Als je op zoek gaat naar een nieuwe eetkamerstoel zul je zien dat je uit heel veel opties kunt kiezen. Een draaibare zitting is hier één van. Een draaibare eetstoel is lekker praktisch aan tafel, je kunt namelijk net iets makkelijker aanschuiven en opstaan. Je kunt er alle kanten mee op.

Draaibare eetkamerstoel met of zonder armleuning

Bij LUMZ vind je draaibare stoelen met en zonder armleuning. Normaal gesproken kan een armleuning iets in de weg zitten bij het aanschuiven aan tafel, hier heb je bij een draaibare stoel met armleuningen geen last van! Omdat de zitting kan draaien, draai je de zitting simpelweg naar je toe en hoef je je niet langs de armleuning te wringen. Daarnaast geeft een eetkamerstoel met armleuningen een lekker knus gevoel aan tafel. Een draaibare eetkamerstoel zonder armleuningen heeft uiteraard ook zijn voordelen. Zo neemt hij minder ruimte in beslag en oogt daardoor luchtiger in de ruimte.

Automatische terugdraai

Sommige draaibare eetkamerstoelen hebben nog een extra fijne functie: de automatische terugdraai. Hierdoor draait de stoel terug in de oorspronkelijke stand en staan jouw stoelen altijd recht.

In elke woonruimte

Een draaibare eetkamerstoel komt niet alleen tot recht in de eethoek, ook in de woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor heeft hij een goede functie. Heb jij bijvoorbeeld je werkplek in de woonkamer staan en wil je daar niet altijd een zakelijke bureaustoel hebben staan? Dan is de eetkamerstoel met draaibare zitting een perfecte uitkomst. Dankzij de draaibare zitting heb je wel iets meer bewegingsruimte, maar krijg je geen zakelijk gevoel in huis.

Bezoek onze winkel in Houten

Wil jij je nieuwe draaibare eetkamerstoel eerst komen uitproberen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Houten! We denken graag met je mee bij het uitkiezen van de perfecte draaistoel. Zeker weten dat een item bij ons in de winkel staat? Kijk dan even bij het kopje ‘Waar te bekijken’ op de productpagina, hier staat aangegeven of hij in de winkel staat of niet. We staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar van 10:00u tot 17:00u. Tot gauw!