Eetkamerstoelen zonder armleuningen

81 artikelen

De meest verkochte eetstoel is toch wel een eetkamerstoel zonder armleuningen. Deze neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een exemplaar met armleuning en past eigenlijk altijd onder de eettafel. Een eetstoel zonder armen past zodoende ook goed bij een ronde eettafel. Je kunt stoelen met en zonder armleuningen natuurlijk ook afwisselen voor een speels effect aan de eettafel. Bij LUMZ vind je altijd een eetkamerstoel zonder armleuning die perfect in jouw eethoek past!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een eetkamerstoel zonder armleuningen is een goede optie als je niet heel veel ruimte in de eethoek hebt. Ze nemen weinig ruimte in beslag omdat ze in hun geheel onder de tafel geschoven kunnen worden. Ze zijn ook smaller dan stoelen met armleuningen, dus je kunt er (zeker aan een ronde tafel) meer van kwijt aan de eettafel. Bij LUMZ vind je voor ieder budget en in iedere stijl een ruime keuze aan eetkamerstoelen zonder armleuning.

Verschillende soorten en merken eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen zonder armleuningen zijn in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Denk aan de kleur, het materiaal én de vorm. Zo hebben we eetstoelen met een leren of stoffen zitting, een kunststof kuip of volledig van hout. Wat dacht je van een eetstoelstoel van Zuiver, HKliving of Kare Design? Je hebt bij LUMZ de keuze uit veel verschillende design merken, zo vind je altijd een exemplaar dat bij jou past.

Mix eetkamerstoelen zonder armleuning

Wil je graag eenheid creëren in aan jouw interieur? Zorg dan dat jouw nieuwe eetkamerstoelen matchen qua kleur en materiaal met de rest van de meubels in huis. Voor een rustig effect ga je voor allemaal dezelfde stoelen aan tafel. Wil je juist iets meer kleur toevoegen of een statement maken? Mix dan verschillende eetkamerstoelen met en zonder armleuning door elkaar of ga voor allemaal verschillende stoelen voor een extra speelse indeling.

Kom proefzitten in onze showroom in Houten

Je keuze gemaakt en wil je toch eerst even komen proefzitten? Dat kan in onze winkel in Houten, hier hebben we verschillende eetkamerstoelen zonder armleuningen opgesteld staan. Zo kun je kijken bij welke tafel ze goed passen en of ze lekker zitten uiteraard. Struin je liever online naar nieuwe stoelen? We helpen je ook graag vanaf een afstand via mail ([email protected]) of telefoon (088 0222 777).