Eetkamerstoelen met wieltjes

1 artikel

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn ideaal voor aan de eettafel. Je rolt gemakkelijk aan en van tafel en ze geven je lekker veel bewegingsvrijheid. Vind jouw ideale eetkamerstoel met wieltjes om heerlijk aan te tafelen, borrelen en urenlang op te blijven zitten. Het uitzoeken van nieuwe eetkamerstoelen kan een flinke zoektocht zijn, je wil natuurlijk niet alleen dat ze lekker zitten, maar ook dat ze lang mee gaan en bij de rest van jouw interieur passen. Bij LUMZ vind je altijd de juiste stoel met wieltjes, scroll hieronder verder om ons aanbod te bekijken.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een eetkamerstoel is een belangrijk item in ons huis. We zitten namelijk veel aan de eettafel met zijn allen: om te eten, huiswerk te maken en zelfs te werken. Een goede stoel is dan geen overbodige luxe. Een eetkamerstoel met wieltjes biedt extra comfort door de bewegingsvrijheid die je erbij krijgt. Kies jij een eetstoel met wieltjes? Bij LUMZ vind je er altijd eentje die bij jouw eethoek past.

Verschillende soorten wielen

Bij de eetstoelen van Just Design kun je kiezen uit eetkamerstoelen met parketwielen of skatewielen. Hierdoor zijn ze geschikt voor ieder vloeroppervlak, ideaal! Een parketwiel (ook wel zwenkwiel genoemd) is het meest geschikt voor harde ondergronden, zoals parket, laminaat en plavuizen. Een skatewiel kan gelagerd ronddraaien en draait daardoor soepeler.

Waar moet je rekening mee houden bij eetkamerstoelen met wieltjes?

Een eetkamerstoel met wieltjes heeft veel voordelen, maar er zijn uiteraard ook aspecten waar je rekening mee moet houden. Let op dat eetkamerstoelen met wieltjes minder makkelijk over hoogpolige vloerbedekking en/of vloerkleden rollen. Daarnaast zullen de wieltjes niet krassen op de vloer, maar je moet er wel voor zorgen dat de vloer schoon blijft. Als er bijvoorbeeld zand tussen het wiel en de vloer komt, kan dit eventueel wel voor krassen zorgen. Als er vuil in het wieltje zelf komt, kan dit ervoor zorgen dat hij minder soepel rolt. Check dus regelmatig even of de wieltjes nog helemaal schoon zijn.

Kom langs in onze woonwinkel in Houten

We helpen je graag verder bij het uitzoeken van jouw nieuwe eetkamerstoel met wieltjes. Dit kan fysiek in onze woonwinkel in Houten, hier hebben we een deel van ons assortiment opgesteld staan. We staan je uiteraard ook graag telefonisch of via e-mail of chat te woord. Je kunt ons bereiken op 088 0222 777 of via [email protected]. We hopen je gauw te zien!