Tenzo Tafels

4 artikelen

Tenzo is een vooraanstaand meubelmerk uit Zweden. Tenzo ontwerpt en produceert meubels die de hele wereld over gaan, maar voornamelijk in Europa worden aangeboden. Begonnen met de productie van houten meubilair, is Tenzo zich steeds meer gaan specialiseren in kleuren en emaille. Hoewel Tenzo hard is gegroeid in de laatste jaren, is de fabriek nog steeds gesitueerd waar het in 1934 allemaal begon: het Zweedse Smålandsstenar. Vandaag de dag is Tenzo één van de grootste meubelproducenten uit Zweden en streeft het merk erna om vernieuwend, trendy meubilair te ontwikkelen.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in
Tenzo Design Studio

Goed design zit 'm in de details. Dat weet het ontwerpteam van Tenzo maar al te goed. Het team bestaat uit specialisten met verschillende expertises, waardoor de meubels op alle fronten kloppen. Het streven naar perfectie heeft een fraaie meubelcollectie opgeleverd.

Tenzo Collectie bij LUMZ

De collectie van Tenzo is met zorg samengesteld en altijd in beweging. Het Scandinavische design brengt elegantie en rust in ieder interieur. Maar er wordt ook zeker veel gebruik gemaakt van felle kleuren. Ben je op zoek naar een bijzonder meubel? Grote kans dat Tenzo biedt wat je zoekt! Nog niet helemaal overtuigd? Bezoek de winkel van LUMZ om de meubels in het echt te bekijken.


Tafels zorgen voor gezelligheid in huis. Het is de plek waar we met elkaar eten, spelletjes doen en kletsen onder het genot van een glas wijn. We zijn sociale wezens en een tafel is daarom in veel culturen een plek om samen te komen en sociale verbinding te ervaren. De eettafel is één van de belangrijkste meubelstukken in ons huis, maar ook bijzettafeltjes helpen een woonruimte gezellig te maken. Vergeet bovendien niet de praktische functie van tafels: ze zijn bedoeld om eten een hygiënische plek te geven, bieden een fijne werk- en hobbyplek en laten zich leuk decoreren. Onmisbare meubels!

Een functie voor elke tafel

Een blad en één of meerdere poten: dat hebben alle tafels, maar verder vind je ze in oneindig veel designs en maten. Elk model dient bovendien een ander doel. Een klein exemplaar van 50 centimeter hoog is handig in de zithoek voor je drankje en een leeslamp. Moderne bureaus vallen ook steeds meer terug op het eeuwenoude tafelconcept: je vindt ze in huiselijke designs die eigenlijk beter in de woonkamer dan in een kantoor passen! Een sidetable heeft vaak de functie van een decoratiemeubel waarin je ook nog je sleutels en post kwijt kunt.

Stel zelf je tafel samen

Het oog wil ook wat, en gelukkig spelen de ontwerpers van nu daar mooi op in. Op LUMZ.nl vind je dan ook tafels in uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren. Bij het merk Zuiver kun je terecht voor stijlvolle modellen met een moderne look, en de producten van Kare Design zijn bijzonder origineel. Om te zorgen dat je eettafel precies samengaat met je huidige interieur bieden we bovendien de mogelijkheid tot het zelf samenstellen. Kies een formaat van 100 tot 240 centimeter en bepaal zelf welke kleur en welk materiaal de poten en het blad krijgen. Laat je inspireren door de vele design tafels uit ons assortiment!