Witte tafel

De witte tafel is eigenlijk niet meer weg te denken uit een modern, trendy interieur. Tegenwoordig kun je kiezen voor een tafels in een veelvoud aan uitvoeringen die binnen zowel een landelijk als een industrieel interieur passen. In het uitgebreide LUMZ-assortiment betaalbare designmeubels vind je bijvoorbeeld een witte tafel met houten poten, maar ook een opvallende witte tafel met een glasplaat. Maak kennis met shoppen voor voordelige designmeubels – gewoon vanuit huis!.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De veelzijdige witte tafel

Een witte tafel staat niet alleen prachtig in een minimalistisch ingerichte woning, maar oogt tevens rustig en biedt sfeer. Combineer een witte eettafel met kleurige designstoelen of kleed de tafel mooi aan met een opvallende lamp of een grote vaas vol wilde bloemen. Van strak en modern tot sfeervol en landelijk ogend – met een mooie tafel in het wit kun je eindeloos variëren en combineren binnen jouw interieur.

De tafel die overal bij past

De neutrale kleur wit kan met zowel traditioneel uitgevoerde meubels als met strak vormgegeven stoelen, banken en koffietafels worden gecombineerd. Breng een thema aan in jouw huis en plaats, samen met een witte tafel, enkele kleinere koffietafels of een witte salontafel in de zithoek. Een witte tafel met glasplaat is perfect in een kamer die wat donker oogt. Het glas laat meer licht door en geeft een ruimtelijk gevoel.

De witte tafel en accessoires

Het grote voordeel van witte meubels is het feit dat je met een minimum aan moeite veranderingen in huis kunt aanbrengen. Denk aan kleurige kussens, bloemen, kunstwerken en opvallende lampen. Zo wijzig je de basis die je creëert met een witte tafel snel, zonder verf of behang te hoeven gebruiken.

In de LUMZ-collectie vind je witte tafels van de meest bijzondere, veelal Nederlandse designmerken. Hier vind je de witte tafel die perfect bij je past, want voordelig shoppen voor design doe je natúúrlijk bij LUMZ!