Uitschuifbare

Een uitschuifbare ronde eettafel of een ronde uittrekbare tafel is het perfecte meubel voor degenen die af en toe over meer plek aan tafel willen beschikken. Heb je minder ruimte in huis, maar ben je op zoek naar een ruime, ronde uitschuiftafel? Bekijk dan het assortiment betaalbare designmeubels in onze LUMZ-webshop!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De voordelen van een uitschuifbare ronde eettafel

Wil je een kleinere eetkamer of een keuken gezellig inrichten met een tafel die je naar wens ruimer kunt maken? Een uitschuifbare ronde tafel van teakhout, glas of een combinatie van mooie materialen past overal. Een ronde houten tafel met uitschuifbaar blad maak je in een handomdraai ruim genoeg voor extra gasten of een gezellig diner. Een ronde eetkamertafel in een uitschuifbaar model is bij ons verkrijgbaar voor een interieur in een veelvoud aan stijlen, van landelijk tot industrieel.

De ronde uittrekbare tafel

Hou je van een modern ingericht huis met weinig tierelantijnen? Dan is een ronde uitschuifbare tafel, zoals de Zactona Boey, een goede keuze. Deze tafel is in het wit en in een houten uitvoering, eventueel met ronde hoeken, verkrijgbaar. Ga je liever voor een ronde eetkamertafel in uitschuifbaar design met slechts een robuuste poot? Jouw gasten aan tafel hebben meer beenruimte met een ronde uitschuiftafel van Kare Design. Kortom: de keuze wat betreft een uitschuifbare ronde tafel is enorm!

Creatief inrichten

Heb je behoefte aan een werkplek in huis? Met een ronde houten tafel in uitschuifbaar model tover je jouw werktafel snel om tot een ruime eettafel voor het hele gezin. Zo optimaliseer je de ruimte in huis en kun je jouw woning creatief inrichten met design van een hoge kwaliteit. Hoe ziet jouw perfecte uitschuifbare ronde eettafel eruit?

De ideale uitschuifbare ronde eettafel staat voor je klaar in onze LUMZ-webshop vol betaalbare designmeubels. Jouw nieuwe tafel wordt snel en vakkundig bezorgd vanuit onze eigen voorraad.