Ronde Eettafel Industrieel

In een modern interieur is een ronde eettafel in industrieel design een mooie toevoeging. Binnen onze LUMZ-collectie betaalbare design meubels en accessoires vind je dan ook snel een ronde industriële eettafel van verschillende bijzondere merken, maar ook eettafels in andere vormen. Maak kennis met voordelig shoppen voor design!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een ronde eettafel in industrieel ontwerp

Met een ronde eettafel in een industrieel ontwerp beschik je altijd over een gezellige plek om samen te eten of te borrelen met vrienden. In een landelijk interieur komt een dergelijke tafel ook goed tot zijn recht, vooral wanneer je kiest voor een ronde eettafel met industrieel ontwerp in hout. Vooral voor grotere gezinnen of voor mensen die vaak gasten ontvangen, maakt een ronde industriële eettafel het makkelijker om met elkaar in gesprek te gaan dan een rechthoekige tafel.

Kiezen voor een fijne eettafel voor een kleiner huis

Wanneer je wil beschikken over voldoende plaats aan tafel, maar geen ruime kamer of woonkeuken hebt, is een industriële ronde eettafel met een uitschuifbaar ontwerp een echte uitkomst. Hiermee creëer je snel een grotere tafel wanneer dat nodig is. Met bijvoorbeeld de serie ronde, transparante tafels van het merk Cave Home blijft een kamer in huis ruimtelijk aanvoelen. Zo kun je creatief inrichten – ook met een kleinere woning.

Topmerken qua eettafels

Kies je voor een ronde eettafel in industrieel hout, bijvoorbeeld in ruw steigerhout óf in een houtsoort met natuurlijke nerven? Of ga je liever voor één van de in hoogte verstelbare tafels in hout en staal? Met een trendy industriële ronde eettafel in uitschuifbaar model of met een kleinere variant op dit type tafel kun je jouw eigen stijl perfect weergeven.

Maak kennis met zorgeloos meubels shoppen en verken de collectie betaalbare design meubels in de LUMZ-shop. Jouw favoriete, ronde eettafel in industrieel ontwerp wordt vanuit de eigen voorraad snel bezorgd.