Ovale eettafel

Met een mooie ovale eettafel kun je van jouw eetkamer of woonkeuken een centrale plek maken waar het hele gezin kan samenkomen. Eten of borrelen met vrienden of aan de tafel werken: met een eettafel in een ovaal model zorg je voor gezelligheid en plek voor iedereen. Maak kennis met de voordelige manier van shoppen voor design bij LUMZ!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kiezen voor een ovale eettafel

Een ovale eettafel van mangohout, of een dergelijke tafel met bijvoorbeeld een glazen tafelblad, oogt minder formeel dan een rechthoekige tafel. Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een ovale eettafel is het feit dat extra gasten makkelijk kunnen bijschuiven. Je hebt immers geen last van rechte hoeken. Bij ons kun je terecht voor een ovale eettafel van designmerken tegen een zeer betaalbare prijs.

Een ovale eettafel voor 6 personen of meer

Zit je graag met meer mensen om de tafel? Kies dan bijvoorbeeld voor een ovale eettafel voor 6 personen of meer. Wil je niet altijd gebruik maken van alle zitplaatsen aan tafel? Kies dan voor een van de uitschuifbare tafels in het assortiment. Dat scheelt ruimte. Beschik je over een kleinere kamer? Een zwarte eettafel in een ovaal model oogt kleiner. Zo lijkt jouw kamer optisch ruimer.

De ovale eettafel uit mangohout of andere materialen

Een ovale eettafel met design past in ieder interieur. Hou je van een strakke vormgeving en een moderne industriële look? Of ga je liever voor een klassieke, ovale eettafel van een designmerk? Van en zwarte eettafel in een ovaal ontwerp tot een landelijke eikenhouten tafel: ze worden gemaakt door bijzondere merken zoals Kare Design en LUMZ Home en zijn te vinden in onze shop.

Kies voor betaalbare kwaliteit in design en maak kennis met de uitgebreide LUMZ-webshop. Wij leveren aan huis vanuit onze eigen voorraad. Liever eerst de tafel uitproberen? Je bent welkom in onze showroom! Zo vind je via de webshop of winkel de perfecte ovale eettafel met design voor jouw woning.