Eikenhouten tafel

Een eikenhouten tafel oubollig? Absoluut niet! Tegenwoordig kun je voor zowel een landelijk ingericht huis als voor een modern en industrieel interieur de perfecte tafel van eikenhout vinden. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod aan betaalbare designmeubels en ontdek hoe voordelig design kan zijn!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een stijlvolle eikenhouten tafel in jouw stijl

Een tafel van hoogwaardig eikenhout geeft wat warmte aan een moderne inrichting in huis. De natuurlijke uitstraling en de nerven in het hout doen de tafels leven. Binnen een strak ingerichte woning of in een kamer met een romantisch tintje komen tafels van natuurlijk hout optimaal tot hun recht. In ons aanbod vind je zowel ronde als vierkante tafels van eikenhout in de meest bijzondere ontwerpen.

Eikenhout in combinatie met andere materialen

Een mooi voorbeeld van een bijzonder design is een eikenhouten tafel met stalen poten. Of wat dacht je van de combinatie van plexiglas met hout? Merken als LUMZ Home, Kava en andere bijzondere brands leveren tafels met een eikenhouten blad waar je jouw hele leven lang, en met een minimum aan onderhoud, plezier van kunt hebben. Door de jaren heen wordt een eikenhouten tafel namelijk alleen maar mooier.

Handige tafels voor een kleinere ruimte

Heb je een kleine kamer tot je beschikking? Kies dan voor een ronde eikenhouten tafel óf voor een inklapbare of uitschuifbare eikenhouten tafel met stalen poten. Zo kun je met een minimum aan ruimte toch plaats maken voor gasten in huis. En natúúrlijk kan jouw tafel overdag prima dienstdoen als bureau. Combineer je tafel eventueel met wat kleinere koffietafels in dezelfde stijl voor een rode draad door jouw interieur.

Ontdek voordelig shoppen voor designmeubels en -accessoires in onze LUMZ-shop. Jouw nieuwe eikenhouten tafel wordt vanuit onze eigen voorraad snel geleverd. Makkelijker kan het kopen van trendy meubels en accessoires van de leukste merken niet zijn!