Boomstamtafel

Een boomstamtafel toont de unieke natuurlijke patronen van het hout, zoals dat gegroeid is. Een boomstamtafel in een rond model of juist een industriële boomstamtafel met glas kiezen voor jouw perfecte interieur? In de LUMZ-collectie betaalbare designmeubels vind je de ideale boomstamtafels voor jouw woning.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat kost een boomstamtafel?

Iedere boomstamtafel met metalen onderstel, of een tafel met een boomstamrand in een andere uitvoering, is uniek. Het maken van een dergelijke tafel vraagt om vakmanschap en begrip van het natuurlijke materiaal. Het volgen van de nerven en het werken met de ruwe eigenschappen van het mooiste hout zijn de basis voor een boomstamtafel in een rond model, in een rechthoekige uitvoering of voor een boomstamtafel met x poot. Maar wat kost een boomstamtafel? Dat verschilt per type en merk. Een ding staat vast: voor boomstamtafels uit de LUMZ-webshop betaal je de meest voordelige prijs!

Perfect design voor jouw tafel

Een boomstamtafel past perfect binnen een landelijk interieur, maar ook binnen een industriële inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een boomstamtafel met een metalen onderstel of een boomstamtafel met een x poot voor in jouw woonkeuken. De Kave Home Alaia-serie is een goed voorbeeld van kwalitatief hoogstaande tafels.

Creatief inrichten met een boomstamtafel

Kies je voor een tafel van duurzame materialen? Dan kun je een leven lang genieten van topkwaliteit in design. De combinatie van verschillende materialen, bijvoorbeeld bij een boomstamtafel met glas of een tafel met een RVS-onderstel, geeft de tafel een moderne look. Zo toon je jouw eigen unieke stijl. Kies jij voor een nieuwe eye-catcher in huis?

Een voordelige boomstamtafel geeft sfeer aan jouw interieur. Jouw unieke tafel vind je tegen een betaalbare prijs in onze uitgebreide LUMZ-webshop. Uiteraard bezorgen we jouw nieuwe tafel snel, vanuit onze eigen voorraad. Dat winkelt prettig. Maak jij vast plek voor jouw nieuwe tafel?