Landelijke eettafel bij LUMZ.nl

Een landelijke eettafel past ook prima in een modern interieur met de robuuste en warme uitstraling. De stoelkeuze bepaalt de sfeer die de tafel heeft in de ruimte. Landelijke eettafels passen in elke woonstijl en kunnen lang mee. Dat wil toch iedereen!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Modern landelijke eettafel
Landelijke eettafels worden steeds moderner met robuuste vormen. Bij LUMZ vindt u voornamelijk landelijke tafels van massief hout en enkele tafels met houten tafelblad en stoer metalen frame. Een moderne landelijke eettafel past in elk interieur, maar als u liever een design eetkamertafel willen? Bekijk dan ook de rest van onze collectie.

Tijdloos landelijk design
Landelijke tafels van hout kunnen vaak jaren mee, vanwege het tijdloze design en omdat ze vaak van massief hout zijn gemaakt. Kiest u voor moderne designstoelen of juist voor landelijke eetkamerstoelen? Alles kan en mag bij een landelijke eettafel.

Landelijke eettafel bestellen
Een landelijke eettafel koopt u snel en gemakkelijk via LUMZ. We bezorgen gratis en snel en bieden uitstekende klantenservice. In onze showroom in Houten (Utrecht) kunt u een gedeelte van onze collectie bekijken. Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via telefoon 0880222777, chat of email [email protected]