Roze Lampen

10 artikelen

Stel een Aflopende Directie in
 • Tafellamp met ingebouwde accu
  Fatboy Transloetje
  € 89,95
 • Vloerlamp met 5 beige lampen
  Kare Design Berry Cinque
  € 149,00
 • Vloerlamp van 6 roze lampenkappen
  Kare Design Parecchi
  € 399,00
 • Hanglamp met 5 roze lampenkappen
  Kare Design Parecchi
  € 169,00
 • Traditionele Taiwanese lampion rose
 • Hanglamp koper met glas
  Kare Design Jupiter
  € 199,99
 • Tafellamp glas
  Kare Design Jupiter
  € 239,99
 • Tafellamp
  Zuiver Pixie

  Normale prijs: € 79,90

  Special Price € 63,00

 • Vloerlamp
  Kave Home Verse
  € 169,00
 • Plafondlamp hout
  Kare Design Parecchi
  € 229,00

Stel een Aflopende Directie in

Hoewel lampen vaak pas als laatste aan bod komen bij de inrichting van je huis, spelen ze een uiterst belangrijke rol in het eindresultaat. Verlichting zorgt voor sfeer en met de keuze voor bepaalde designs benadruk je een woonstijl of persoonlijke smaak. Het is zeker de moeite om bij de inrichting van je nieuwe huis meteen na te denken over de lampen, zodat deze perfect samengaan met je meubels en kleurtonen. Maar het kan ook heel leuk zijn om je woonkamer eens goed op te frissen met een opvallende, nieuwe vloerlamp. Keuze genoeg, dus doe gauw inspiratie op!

De kers op de taart

Design lampen zijn als de kers op de taart in je interieur. Het is dé manier om een kleur-, stijl- of sfeeraccent aan te brengen. LUMZ.nl heeft talloze soorten en maten, zodat je precies de juiste match met je meubels en vloeren kunt vinden. Voor een retro jaren ’80 effect kies je bijvoorbeeld een bolvormige hanglamp van koper, terwijl een kroonluchter de romantische sfeer in je klassieke woonstijl benadrukt. Met een stoere studiospot van 180 centimeter hoog creëer je een opvallende industriële look en strakke booglampen staan fantastisch in een modern interieur. Een grote lampenkap drukt een flink stempel op je inrichting, terwijl subtiele verlichting vooral je tafel of kast beter doet uitkomen.

De functie van een lamp

Bij de aanschaf van nieuwe lampen let je natuurlijk niet alleen op het design: in de eerste plaats draait het om de functionele kant, zodat je ’s avonds niet in het donker zit. Denk goed na over het soort verlichting dat je zoekt en kies daar je lamp op uit. Spots zijn ideaal om een boekenkast of kunstwerk mee te verlichten. Een hanglamp met een zwarte kap van stof verdeelt warme lichtstralen over de woonruimte, terwijl een bureaulamp een felle bundel licht op je werkt schijnt. Kies je lampen met zorg en je huis is voortaan nóg gezelliger!