Zuiver Dice spots | VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Zuiver Dice

Met de Zuiver Dice design spot breng je sfeer aan in huis; en je interieur wordt er ook nog eens mooier van. Spotjes zijn fantastisch om een kunstwerk of boekenkast mee te verlichten en ze zorgen voor een gezellige verdeling van het licht in huis. Het merk Zuiver heeft daarnaast veel aandacht besteed aan het design van de Dice spot, zodat je ook overdag plezier hebt van deze lampen. En dankzij de verschillende uitvoeringen gaat de Dice design spot samen met zowel een moderne, industriële als retro woonstijl!

De kracht van een design spot

Wat is het voordeel van een spot boven een gewone plafondlamp of vloerlamp? Je kunt het licht veel specifieker richten op de onderdelen van je interieur die wat jou betreft extra aandacht verdienen. De boekenkast bijvoorbeeld, als je van lezen houdt en de kleurrijke kaften in het zonnetje wil zetten. Maar ook boven een kunstwerk, het kookeiland, de kamerdeur en een groene plant doet de Dice design spot wonderen. Of verdeel een aantal spots over je woonkamer en bepaal per moment welk deel van de zithoek of eettafel je verlicht wil zien. De Zuiver Dice design spot is dimbaar en in alle richtingen verstelbaar voor extra sfeer en mogelijkheden.

Kies uit verschillende spots

Bij LUMZ kun je terecht voor verschillende varianten van de Zuiver Dice design spot. Je kunt kiezen voor één losse spot of een setje van twee. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in wit gespoten, verkoperd of gegalvaniseerd aluminium –zodat je met verschillende woonstijlen kunt combineren. Van industrieel tot retro of modern; en met materialen van hout tot beton.

Zuiver Design: trendy en origineel

Zuiver Design is een Nederlands merk met een eigen stijl: trendy, fris en origineel. Het bedrijf werd in 1998 opgericht en heeft zich sindsdien in meer dan 50 landen op de kaart gezet. De ontwerpen van dit merk zijn bescheiden en eenvoudig, maar hebben tegelijkertijd een originele touch waarmee de meubels een eigen karakter krijgen. De Zuiver Dice Spot is bijvoorbeeld niet alleen een sfeermaker, maar ook een pareltje in je interieur wanneer het licht uit staat. Probeer het maar eens: vervang je plafondlampen door de Dice design spots en je zult verrast staan door de extra sfeer in huis!