Eetkamerstoelen met armleuningen

77 artikelen

Een eetkamerstoel met armleuningen biedt het ultieme zitcomfort aan de eettafel. Dit is ideaal als je graag uitgebreid dineert aan tafel of juist lekker lang wil borrelen. De armleuningen dragen bij aan een ergonomische zithouding en dit zorgt ervoor dat je langer en comfortabeler in de stoel kunt zitten. Dit is ook fijn als je af en toe thuis aan de eettafel werkt en geen thuiswerkplek hebt. Bij LUMZ vind je gegarandeerd de ideale eetkamerstoel met armleuningen voor aan jouw eettafel!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Als jij graag lang aan de eettafel zit om lekker te borrelen met vrienden en familie, te werken of bijvoorbeeld om spelletjes te spelen, is een eetkamerstoel met armleuningen de perfecte oplossing voor jou. Het biedt meer comfort dan een eetkamerstoel zonder armleuningen en je kunt er dus langer in blijven zitten. Bij LUMZ vind je voor iedere woonstijl en ieder budget de perfecte eetkamerstoel met armleuningen.

Uitkiezen van de eetkamerstoel met armleuning

Als je op zoek bent naar een eetkamerstoel met armen, moet je met een aantal dingen rekening houden. De belangrijkste is je eettafel, de stoelen moeten er natuurlijk wel onder kunnen passen. Meet van tevoren de afstand van de vloer tot aan de onderkant van het tafelblad: zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor een stoel met armen. Daarnaast heb je genoeg ruimte nodig om aan te schuiven en te zitten. Houd er rekening mee dat er nog wat ruimte tussen de stoelen gelaten moet worden om comfortabel te kunnen zitten, een eetkamerstoel met armen is vaak wat breder dan een stoel zonder armleuning.

Materialen en kleuren

Eetkamerstoelen met armleuningen vind je in vele kleuren, materialen en vormen. Zo bieden we ze aan in het leer, kunstleer, met een stoffen of houten zitting en natuurlijk ook in kunststof. Die laatste is handig als je nog kleine kinderen in huis hebt. Ook zijn er verschillende soorten armleuningen beschikbaar. Zo vind je bij ons eetkamerstoelen met een houten of metalen armleuning, maar ook armleuningen die zijn mee gestoffeerd met de zitting. Deze stoffen armleuningen geven het meeste comfort.

Kom kijken in onze winkel

Heb jij nog geen keuze kunnen maken? Bezoek dan onze winkel in Houten, hier hebben we verschillende eetkamerstoelen met armen opgesteld staan. Zo kun je kijken bij welke tafel ze goed passen en of ze lekker zitten uiteraard. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Dit kan via e-mail, telefoon of chat.