Boomstamtafel

14 artikelen

Niks zo stoer en robuust als een boomstamtafel. Alle bladen van onze boomstamtafels hebben een natuurlijke boomstam vorm en zijn daardoor allemaal uniek. Een boomstamtafel is echt een natuurproduct, de bladen hebben zichtbare houtstructuren en authentieke noesten. Zo haal je de natuur naar binnen! Bij LUMZ vind je verschillende boomstamtafels, van acaciahout tot eikenhout en zwarte bladen: er is er altijd eentje die bij jou past.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Bij een boomstamtafel is echt elke tafel uniek. De bladen wordt gemaakt van hout met een natuurlijke boomstam vorm. Hierdoor krijgen ze hun natuurlijke en robuuste uitstraling. Een houten tafel is heel goed te combineren in huis. De meeste stoelen en eetkamerbanken matchen goed met een boomstamtafel, je kunt er dus alle kanten mee op.

Blad boomstamtafel

Je kunt kiezen uit verschillende bladen bij een boomstamtafel. Als je een lichte basis hebt in huis kun je het beste kiezen voor een eikenhouten blad. Mag het iets stoerder en donkerder? Dan kun je kiezen voor een exemplaar van acaciahout of een zwart boomstamblad. Het blad dat je uitkiest voor jouw boomstamtafel zal voor de uiteindelijke uitstraling zorgen. Kies dus een exemplaar dat goed binnen jouw interieur en wensen past.

Onderstel boomstamtafel

Je kunt de onderstellen van een boomstamtafel in twee categorieën verdelen. Je hebt een onderstel aan weerszijden van de tafel, en een poot in het midden van de tafel. Ze hebben beiden hun voor- en nadelen. Een poot in het midden van de tafel oogt ruimtelijk en er is genoeg ruimte voor stoelen rondom de tafel. Deze poot is vooral erg handig bij het gebruik van een eetkamerbankje, je hebt namelijk geen poten aan de zijkant van de tafel die in de weg staan. Bij een onderstel aan weerszijden van de tafel zijn de X-poot en U-poot het populairst. Dit zijn metalen poten die de boomstamtafel een stoere en industriële uitstraling geven.

Koop jouw boomstamtafel bij LUMZ

Bij LUMZ vind je boomstamtafels in verschillende uitvoeringen en kleuren, zowel online als in onze winkel in Houten. Heb jij vragen over deze tafels of bijvoorbeeld over het onderhoud hiervan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We helpen je graag verder om een goede keuze te maken.