Uitschuifbare tafel

Een uitschuifbare tafel, ook wel een uittrektafel genoemd, met een mooi design is niet alleen een mooie aanvulling op jouw interieur. Een dergelijke tafel werkt namelijk ook nog eens ruimtebesparend. Wil je een uitschuif eettafel die je naar wens groter of kleiner kunt maken? Bekijk dan het uitgebreide assortiment betaalbare designtafels in onze webshop!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

De voordelen van een handige, uitschuifbare tafel

Het inrichten van een kleinere woonkamer of een keuken wordt nog makkelijker wanneer je kiest voor een mooi ontworpen uittrektafel. Je kunt gaan voor een tafel waarbij je een extra gedeelte kunt invoegen, maar ook voor een tafel die een extra verlenging in zich herbergt. Zo heb je altijd plek voor extra gasten en heb je met een uitschuiftafel in huis geen last van een oversized sta-in-de-weg.

Design en creatief inrichten

Ee uitschuif eettafel is natuurlijk niet alleen handig voor het inrichten van een eethoek. In bijvoorbeeld de slaapkamer kun je met een uittrekbare tafel binnen een handomdraai zorgen voor een ruime werkplek, waarna je de tafel eenvoudig weer inklapt en kunt gebruiken als kaptafel of bureau. Combineer jouw favoriete tafel met een mooie lamp en kies voor een ontwerp dat exact bij je eigen stijl past.

Een uitschuiftafel in iedere stijl

Ga je voor een landelijke sfeer in huis of hou je van een minimalistisch of industrieel interieur? In de LUMZ-collectie vind je een uitschuifbare tafel van een veelvoud aan bijzondere merken uit binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Kare Design met tafels uit combinaties van hout, glas en staal – of aan de unieke tafels uit de LUMZ Home serie in. Kijk je liever rond in onze uitgebreide showroom? Je bent van harte welkom!

Maak kennis met de meest makkelijke manier om voordelig designmeubels en -accessoires te shoppen. Jouw nieuwe uitschuifbare tafel wordt door LUMZ vanuit de eigen voorraad snel en professioneel geleverd. Je aankoop gaat uiteraard gepaard met een uitstekende service.