Tafellamp industrieel

Een tafellamp met industrieel ontwerp staat prachtig in een minimalistisch ingericht huis, maar blinkt ook in een woonruimte in een landelijke stijl. Wil je jouw woning opfrissen met nieuwe lampen? Bekijk dan de uitgebreide collectie accessoires en industriele tafellampen van LUMZ. Met een stoere tafellamp in jouw huiskamer, slaapkamer of woonkeuken toon jij je eigen unieke stijl.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kiezen voor een stoere tafellamp

Kan de inrichting van jouw woning wel wat extra pit gebruiken? Dan kun je kiezen voor een opvallende industriele tafellamp, waarmee je gaat voor verlichting met een echte designuitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een oversized tafellamp op een kast. Je kunt ook gaan voor een hangende tafellamp met een industrieel ontwerp voor boven de salontafel. Zo creëer je een totaal nieuwe sfeer binnen slechts een paar minuten. Industriële lampen zijn verkrijgbaar in een veelvoud aan verschillende ontwerpen in bijzondere materialen.

Een tafellamp met industrieel ontwerp

Een van de meest opvallende eigenschappen van veel van de industriele tafellampen in de LUMZ-collectie is de combinatie van verschillende hoogwaardige materialen. Vooral in de collectie lampen van Santa Design zie je lampen gemaakt van hout in combinatie met duurzaam RVS of glas. Je vindt hierin ook lampen gemaakt uit draadstaal, gevlochten riet of katoen. Een bijzondere trend in verlichting is de betonlook. Kies je voor een lamp in deze uitvoering? Dan plaats je een echte blikvanger in je huis.

Bijzondere verlichting voor iedere ruimte in huis

Natuurlijk hoef je een tafellamp niet alleen op een dressoir of op een (eet)tafel te zetten. Wat denk je van opvallende lampen in je slaapkamer? Een mooie tafellamp met een industrieel tintje staat prachtig op een kaptafel of naast het bed. Ook in een ruimere hal kun je prima uit de voeten met een van de leuke stoere tafellampen uit de collectie.

Maak nu kennis met een betaalbare manier van shoppen voor design en verken de uitgebreide collectie accessoires en lampen van LUMZ. Kies je favoriete lampen, waarna jouw bestelling snel en vanuit eigen voorraad aan huis wordt geleverd.