Stoere lampen

Stoere lampen met een trendy, industriële look zijn perfect voor het toevoegen van een sprankje stijl aan jouw woning of bedrijfsruimte. Maak kennis met het brede assortiment betaalbare woonaccessoires en stoere lampen van LUMZ.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stoere lampen in een veelvoud aan materialen

Met een robuuste en stoere vloerlamp in combinatie met hanglampen met een stoere lampenkap tover je jouw woonkamer om tot een moderne ruimte met een industriële look. Natuurlijk blijft het niet alleen bij een stoere hanglamp gemaakt van het populaire rvs (roestvrij staal). Ook met lampen gemaakt uit een combinatie van bijvoorbeeld mesh of hout met zwart staal geef je een woon- of slaapkamer een moderne touch. Combineer de lampen met een minimalistische inrichting of juist met meubels en een stevige houten tafel met een landelijke look.

Met de juiste verlichting jouw huis inrichten

Licht doet meer dan we vaak denken. Zo kun je door middel van het toevoegen van een opvallende stoere lamp in een staand model of met een stoere wandlamp in een entree de sfeer bepalen. Met een stoere lamp in een staand design laat je een ruimte met een laag plafond hoger lijken. Hang een stoere wandlamp met een beton-look of beweegbare spotjes op in donkere hoekjes. Zo licht je kunstwerken of mooie planten perfect uit. Een opvallende stoere lampenkap in wit, grijs of zwart staal legt de focus op het middelpunt van jouw (woon)keuken.

Stoere lampen voor iedere stijl

Een robuuste en stoere vloerlamp is niet alleen geschikt voor ruimtes met een neutrale of minimalistische inrichting. Maak bijvoorbeeld een mooie combinatie tussen een slaapkamer ingericht met wit katoenen beddengoed en stoere lampen van rvs of lampen in een beton-look. Hang industriële spots op boven het hoofdeinde van het bed. Perfect om te lezen op een luie avond!

Bij LUMZ vind je stoere lampen in een zeer uitgebreid assortiment betaalbare designmeubels, verlichtingen en accessoires voor in huis. De snelle levering maakt shoppen voor design nog leuker!