Salontafel wit

Met een salontafel in het wit heb je een veelzijdig meubel in huis waarmee je eindeloos kunt variëren. Dit type tafel past binnen iedere stijl – van landelijk en romantisch tot minimalistisch en modern. Ook een industriele salontafel in het wit vind je in het uitgebreide aanbod designmeubels van LUMZ. Maak kennis met de makkelijkste manier om te shoppen voor betaalbaar design!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een salontafel in het wit

Het toevoegen van een salontafel van wit hout óf een tafel in dezelfde kleur, maar van een ander materiaal maakt combineren makkelijk. Kies je voor meubels in het wit? Dan kun je de kleurstelling van jouw interieur af en toe eenvoudig veranderen met kleurrijke accessoires, zoals mooie designstoelen, -kussens en -lampen. Binnen het assortiment witte salontafels vind je een zeer uitgebreid aanbod vierkante en ronde salontafels in verschillende uitvoeringen en formaten. Handige tip: kies voor een slimme salontafel die je eenvoudig kunt uitschuiven wanneer je visite krijgt.

De salontafel in jouw unieke stijl

Kies je voor een salontafel in wit metaal of ga je liever voor hout in combinatie met een onderstel van RVS? Of is een industriele salontafel in het wit, gemaakt uit een combinatie van ruw hout met steen meer jouw ding? Hoe dan ook: de keuze is gigantisch wanneer je shopt bij LUMZ.

Creatief inrichten met salontafels

Natuurlijk komt een kleinere designsalontafel niet alleen tot zijn recht in de woonkamer. Een salontafel in het wit staat ook goed in een slaapkamer of in de tuin. Zo creëer je een eenheid van stijl in je interieur. Met een salontafel met wit hoogglans materiaal lijkt jouw kamer optisch ruimer. Voor een kleinere zithoek of woonkamer is het kiezen voor een set van twee kleinere tafeltjes een perfecte oplossing. Verdeel de tafeltjes over de ruimte en zet ze bij elkaar wanneer je gasten ontvangt. En met een salontafel van wit hout breng je warmte aan in jouw kamer. Plaats een mooie lamp op de tafel voor een centraal punt in jouw woonruimte.

Een design salontafel in het wit maakt het mogelijk om jouw woning betaalbaar en stijlvol in te richten. Shoppen voor betaalbaar design doe je bij LUMZ!