Salontafel vierkant

Kies voor een salontafel vierkant met een mooi design in jouw woonkamer. Kies jij voor een industriële look, of ga je liever voor een vierkante salontafel met een meer klassieke uitstraling? Verken nu de trendy Lumz collectie!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

De design salontafel vierkant

Een mooi ontworpen vierkante salontafel vormt de basis van de inrichting van jouw woonkamer. In combinatie met een aantal comfortabele stoelen of een fijne bank creëer je een punt van rust midden in jouw leefruimte. Plaats een mooie vaas met een wild boeket op jouw nieuwe tafel, of een aantal leuke boeken. In de Lumz collectie vind je tegen een verrassende prijs veel verschillende bijzondere ontwerpen vierkante salontafels.

Upgrade met een bijzondere tafel

Met een salontafel in een vierkant ontwerp heb je in jouw interieur een scala aan mogelijkheden om een statement te maken. In een kleinere ruimte kun je een dergelijke tafel ook prima tegen een wand of tussen twee comfortabele stoelen plaatsen. Houd je van een rustige inrichting? Kies dan voor een vierkante salontafel met verborgen vakken of lades. Zo kun je jouw spullen opbergen op een vaste plek.

Ruimte met een kleinere salontafel

Wil je een kleinere kamer inrichten op een manier waarop de kamer wat groter lijkt? Kies dan voor een lichte vloer (of een vloerkleed in een lichte tint) en plaats jouw bankstel en stoelen zoveel mogelijk langs de wanden. Kies voor een vierkante salontafel in een kleiner formaat in een lichte kleur. Tafels in de kleurencombinatie wit met licht hout zijn hier bijzonder geschikt voor. Plaats de kleine tafel in het midden om een ruimtelijk beeld te creëren. Met wat accessoires op de tafel die wat hoger zijn (een mooi beeld, een bijzondere plant of een design lamp), breng je diepte aan in jouw inrichting.

Kies voor een salontafel vierkant in een formaat dat bij jouw woonruimte past. Met of zonder lades en vakken, of in een mooie combinatie van verschillende materialen. De leukste salontafels in een design volgens de laatste trends kiezen? Bekijk het betaalbare assortiment.