Rookglas lamp

Rookglazen lampen duiken steeds vaker op in trendy inrichtingen: van de rookglas lamp gemaakt uit retro spiegelglas tot een volledig transparante tafellamp van rookglas. De lampen gemaakt van dit mooie materiaal geven een sfeervolle verlichting met een warm tintje. Zo kun je zelfs het meest moderne of industrieel ingerichte huis een opkikker geven!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lampen van rookglas zijn stijlvol

Een rookglas lamp oogt altijd stijlvol. Bepaal de sfeer in huis met deze bijzondere lampen door bijvoorbeeld te kiezen voor exemplaren die een aantal overeenkomende facetten hebben. Je kunt kiezen voor een hanglamp met een grote rookglazen kap, maar ook voor een opvallende lamp met meerdere verlichtingsbronnen of spotjes. Wil je een hoge ruimte, zoals een hal of een ruime woonkamer, mooi verlichten? Dan zie je in de uitgebreide collecties van Kare Design of PTMD gewaagde ontwerpen en opvallende hangende lampen die jouw woning wat extra glamour geven.

Creatief verlichten in huis

Er zijn geen regels voor wat betreft het kiezen van leuke designlampen voor in huis. Zo kan een hangende rookglas lamp ook boven je bed, in een badkamer of zelfs in een toilet schitterend staan. Kies op de meest onverwachte plekken in je woning voor bijzondere verlichting en verander je huis in een handomdraai. Creatief verlichten doet vaak meer dan verf of behang.

De rookglas lamp in verschillende soorten

Tijdens het kiezen van een nieuwe lamp van rookglas ontdek je al snel dat er meerdere soorten glas zijn. Zo kun je kiezen voor grof geblazen rookglas met bubbeltjes erin, maar ook voor extreem dun rookglas in een grote bolvorm. Donker glas of juist een hele lichte en transparante rookglas lamp? Jij bepaalt! In een lichte ruimte komt een donkere lamp het beste tot zijn recht. Heb je een kleinere donkere kamer? Kies dan voor een grotere lamp met lichter rookglas.

Verken de collectie betaalbare designverlichting van LUMZ en bestel vandaag nog de rookglas lamp van jouw keuze.