Ronde salontafel

Met een ronde salontafel van een betaalbaar designermerk maak je jouw zithoek compleet! In de uitgebreide LUMZ-collectie vind je daarom salontafels in een veelvoud aan materialen en maten. Zo vind je ongetwijfeld de ideale salontafel in een rond model die perfect binnen jouw interieur past.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ruimte besparen met een ronde salontafel

Wil je een vrijstaande ronde salontafel set of een individuele ronde salontafel plaatsen in jouw zithoek? Het kiezen voor een rond ontwerp heeft een aantal voordelen. Iedereen kan altijd goed bij de zaken die op tafel staan en liggen. Kinderen en huisdieren kunnen zich niet stoten aan scherpe hoeken. Een mooi uitgevoerde ronde tafel in een klassiek of industrieel ontwerp vormt het centrale punt in jouw zithoek. En je bespaart op ruimte, hoewel je een ronde salontafel natuurlijk niet tegen een muur plaatsen.

Een statement met betaalbaar design

Hou je van een minimalistische inrichting of ga je juist voor industrieel of landelijk? Varieer eindeloos met bijvoorbeeld een witte, ronde salontafel set van 2. Je hebt zodoende altijd een extra tafel bij de hand wanneer er visite komt. Die tweede tafel kun je natuurlijk ook elders in de kamer plaatsen, bijvoorbeeld met een mooie lamp of vaas erop. Nóg meer variëren tegen een betaalbaar bedrag? Ga dan simpelweg voor de ronde salontafel set van 3. Tip: met een ronde salontafel set, bijvoorbeeld de ronde salontafel set van 2, kun je ook een kantoor stijlvol inrichten.

Materialen en kleuren van de ronde salontafel

Liefhebber van unieke designs en veel variatie? Goed nieuws: tegenwoordig hoef je echt niet meer te kiezen voor een eenvoudige houten tafel. In het LUMZ-assortiment designmeubels vind je verschillende variaties, waaronder de ideale salontafel van steigerhout, maar ook varianten uitgevoerd in RVS en zelfs tafels gemaakt van getint glas, in combinatie met een metalen onderstel. Met een ronde salontafel set van 3 of een enkele ruime tafel in een opvallend ontwerp zorg je voor een statement in jouw interieur.

Shoppen voor een ronde salontafel in een ontwerp dat je persoonlijke stijl weerspiegelt? In de uitgebreide LUMZ-collectie vind je de perfecte betaalbare design tafel voor jou!