Ronde eetkamertafel

Met een ronde eetkamertafel bespaar je niet alleen ruimte – je kunt altijd gezellig eten en borrelen aan een ronde tafel. Van ronde eetkamertafels met een uitklapbaar tafelblad tot een ronde eettafel in een kleiner formaat: je vindt ze in onze uitgebreide LUMZ-webshop. Maak kennis met betaalbaar design!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een ronde eetkamertafel in jouw stijl

De leukste ronde tafels voor het inrichten van een woonkeuken of een eetkamer vind je in ons uitgebreide assortiment. Een mooi voorbeeld van een echte eye-catcher wat betreft eetkamertafels is de ronde eetkamertafel uit de collectie van Giani Design. Dit merk biedt eettafels met een metalen onderstel en een mooi houten tafelblad, maar ook in hoogte verstelbare tafels. Prettig voor degenen met lange benen! Een dergelijke ronde eetkamertafel voor 6 personen past binnen zowel een landelijk interieur als binnen een modern of industrieel ingerichte woning.

Makkelijk inrichten met een ronde eettafel

Voor degenen met wat minder ruimte tot de beschikking in huis is een ronde tafel een echte uitkomst. Dit type tafel neemt veel minder ruimte in beslag dan een vierkante eettafel. Ook zit je altijd gezellig aan een ronde eettafel. Er zit immers nooit iemand aan een hoek van de tafel.

Kwaliteit in betaalbaar design

Wij hebben de mooiste design merken geselecteerd voor onze collectie accessoires en meubels. Zo vind je jouw ideale ronde eetkamertafel voor 6 personen, maar ook een kleinere – of juist ruimere – tafel in onze shop. Kies voor een uitklapbare tafel als je jouw tafel naar wens wilt vergroten bij meer bezoek. Zo zit je nooit om plek verlegen. Bekijk de trendy tafels gemaakt uit glas, hout, marmer en RVS.

Kies voor een duurzame design ronde eetkamertafel en laat jouw voordelige designmeubels handig thuis bezorgen. Wij kunnen snel leveren vanuit onze eigen voorraad. De meubels eerst bekijken? Je bent welkom in onze toonzaal in Utrecht. Uiteraard adviseren we je graag, online of in onze showroom. Welkom bij LUMZ!