Retro lamp

Ben jij op zoek naar een mooie retro lamp óf een stijlvolle vintage lamp die perfect binnen jouw interieur past? In de zeer uitgebreide LUMZ-collectie, vol mooie lampen en accessoires van de leukste designmerken, vind je precies wat je zoekt. Goed om te weten: een retro hanglamp of een retro lamp in staand model is bij LUMZ ook nog eens betaalbaar. Zo wordt shoppen voor design verlichting leuk!

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een retro lamp volgens de laatste trends

De retro lampen zijn weer helemaal terug van weggeweest. We zien dat veel designmerken kiezen voor het combineren van klassieke retro-invloeden met moderne materialen en ontwerpen. Zo is een vintage industriele lamp niet meer weg te denken uit veel (woon)keukens en zien we lampen in deze stijl ook veel terug in koffiebars en cafés. Wil jij een retro industriele lamp neerzetten of ophangen in jouw woning? Dan kun je kiezen uit lampen met bijvoorbeeld een betonlook, maar ook voor vintage lampen in een combinatie van chroom en hout. Bij LUMZ vind je zonder moeite een retro lamp in de perfecte kleurstelling voor jouw woning.

Creatief inrichten met een vintage lamp

Think outside the box en maak creatief gebruik van een retro industriele lamp in een kamer die wel wat pit kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende staande lamp in een kleinere hal. Hiermee laat je de ruimte hoger en ruimer lijken. Ook in een slaapkamer licht je donkere hoeken mooi uit met een retro lamp in staand model.

Een vintage industriele lamp in bijzondere materialen

Heb je voor een landelijk interieur gekozen? Of ga je liever voor minimalistisch en modern? In beide gevallen is een retro lamp een perfecte toevoeging aan jouw woning. Onderstreep jouw eigen stijl met lampen met een stalen basis of kies juist voor oversized industriele lampen met hout of natuurlijke rietsoorten erin verwerkt. Zo zorg je voor een warme sfeer met moderne designverlichting.

Ontdek hoe leuk shoppen voor betaalbare designverlichting kan zijn en laat jouw nieuwe retro lamp snel bezorgen door LUMZ!