Metalen hanglamp

Met een metalen hanglamp in RVS of met een hanglamp van metaal in het zwart verlicht je jouw interieur met een industrieel tintje of kleed je een landelijke inrichting perfect aan. Bekijk het uitgebreide aanbod betaalbare design lampen in de shop van LUMZ.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veelzijdige, metalen hanglampen

Wil je jouw keuken of eettafel voorzien van een trendy lamp met de juiste uitstraling voor jouw woning? Met een horizontale metalen hanglamp, of met een balk met bijvoorbeeld richtbare spotjes, bepaal je de sfeer. Kies voor een rechthoekige hanglamp met opvallende LED-lampen wanneer je een langere eettafel hebt. Ook wanneer je een kleinere tafel hebt of een werkplek wilt verlichten, kun je met een horizontaal hangende lamp de ruimte langer of breder doen lijken. Speel met de ruimte die je hebt door te kiezen voor lampen in bijzondere vormen.

Bepaal de sfeer met de juiste verlichting in huis

Eenvoudig een warmere sfeer creëren in huis? Of juist een donkere hoek of een kunstwerk aan de wand mooi uitlichten? Dan kun je, door te kiezen voor unieke lampen, jouw leefomgeving snel veranderen. Een hanglamp van metaal in zwart staal boven een salontafel kan, vooral in combinatie met een dimmer of domotica, jouw zithoek warmer doen aanvoelen. Met een metalen hanglamp met een industriële betonnen look geef je een trendy touch aan een neutraal ingerichte kamer of werkruimte. Met de juiste verlichting heb je geen verf of behang nodig om een ruimte net dat beetje extra te geven.

Een bijzondere lamp als focus

Hou je van een minimalistische inrichting met weinig tierelantijnen? Dan is een mooie lamp een perfect focuspunt in huis. De verticale Santa-lampen van metaal, de spots in grijs metaal en de Santa Spider-kroonluchter zijn slechts een paar voorbeelden van unieke designs in verlichting. Zo toon je jouw eigen stijl!

Jouw perfecte design metalen hanglamp vind je voor een opvallend betaalbare prijs in het LUMZ-assortiment. We leveren snel vanuit onze beschikbare voorraad.