Marmer salontafel

Een marmer salontafel staat in elke woonkamer geweldig. Of je nu van romantisch, klassiek, modern of retro houdt, er is een salontafel met een marmer blad voor elke woonstijl. Gecombineerd met hout of metaal, precies wat jij mooi vindt. Met een marmeren salontafel creëer je meteen warmte en sfeer in je woonkamer. Bekijk snel het uitgebreide assortiment eigentijdse salontafels bij LUMZ.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Een marmer salontafel staat overal

Als je op zoek gaat naar een salontafel met marmer blad, kun je kiezen uit allerlei soorten en maten. In een landelijk of klassiek interieur staat een salontafel van marmer die rond is en houten poten heeft, heel smaakvol. Heb je je woonkamer juist wat moderner of heel licht ingericht? Dan is een bijzettafel of salontafel van zwart marmer perfect. Is een ronde marmeren salontafel niet helemaal jouw smaak? Ga dan voor een marmer salontafel die rechthoekig of vierkant is. Keus genoeg!

Een bijzettafel van marmer: mooi en praktisch

Marmer is een natuurlijk, stevig en chique materiaal. Het past bij iedere bank en stoel. Logisch dat de marmer salontafel nog altijd een grote favoriet op woongebied is. Strakke zwart metalen poten geven een salontafel van marmer die rond is een industrieel randje. Met een onderstel van staaldraad krijgt een salontafel met marmeren blad een hippe retrolook.

Een salontafel met marmer look, dat kan ook!

Een smaakvolle marmer salontafel maakt je zithoek tot een sfeervol en bijzonder geheel. Sommige mensen vinden echt marmer te hard, te koud of te duur. Als je wel de sfeer van een marmer salontafel wilt, maar niet het onderhoud, is een salontafel met marmer look iets voor jou.

Een marmer salontafel geeft je woonkamer een luxe, romantische of moderne look. En een bijzondere, door de stijlvolle mix van materialen. De contrastrijke combinatie van wit marmer met een zwart metalen onderstel maakt een salontafel met marmeren blad heel smaakvol. Een ronde salontafel met zwart marmer en houten pootjes is dan weer hip retro. Voor een speels en trendy effect zet je je nieuwe bijzettafel van marmer naast een houten of metalen bijzettafeltje. Bekijk snel alle eigentijdse salontafels bij LUMZ en bestel vandaag nog je favoriete model!