Led gloeilamp

Een trendy led gloeilamp is de perfecte aanvulling op een mooie lampfitting of een staande of hangende lamp waarbij de lichtbronnen goed zichtbaar zijn. Kies voor een van de betaalbare designlampen uit de LUMZ-collectie en ga voor een mooie led lamp als perfecte aanvulling op het ontwerp ván deze lamp. Bij LUMZ bestel je deze goedkope led lampen erg eenvoudig.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kies voor een trendy led lamp in huis

Met de lange levensduur van tot wel twaalf jaar bij regulier gebruik zijn led lampen, zeker ten opzichte van reguliere gloeilampen, een goede investering. Deze lampen bevatten ook geen schadelijk kwik en kunnen zonder gevaar voor het milieu worden gerecycled. Zo kun je met een led gloeilamp met een filament design zorgen voor een opvallend mooie retro of industriele lichtbron in huis die ook nog eens lang kan blijven hangen. In tegenstelling tot de bekende spaarlampen heeft een led gloeilamp geen opwarmtijd.

Combineer designlampen met een led buislamp

Heb je een mooie lamp uitgezocht waarbij de te gebruiken lichtbron, oftewel de gloeilamp, goed zichtbaar is? Dan kun je jouw favoriete staande lamp of hanglamp uitstekend completeren met een led lamp. Je kunt kiezen voor een grotere led buislamp, maar ook voor een oversized filament lamp, welke lijkt op een ouderwetse gloeilamp. Met een led gloeilamp geef je jouw bestaande of nieuwe lampen in huis net dat beetje extra. Op een milieuvriendelijke manier.

Goedkope led lampen

Het is een feit dat een filament lamp wat duurder kan uitvallen dan een gewone gloeilamp. Hier staat wel tegenover dat led lampen zich zelf terug kunnen verdienen vanwege het langdurige gebruik. Tevens is dit type lamp laag in energieverbruik en geeft een led lamp fraai licht dat perfect past bij designlampen in zowel een landelijke stijl als een modern interieur.

Bestel jouw voordelige led gloeilamp bij LUMZ en laat je exemplaren snel thuis bezorgen. Dat is makkelijk winkelen!