Landelijke hanglampen

Met een hanglamp in landelijke stijl met een industrieel design óf met landelijke hanglampen gemaakt uit natuurlijke materialen, bepaal jij de sfeer in je woning. Bekijk het uitgebreide aanbod betaalbare landelijke hanglampen en ontdek hoe eenvoudig shoppen voor design lampen bij LUMZ is!

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Landelijke hanglampen in de woonkamer

Een hanglamp in landelijke stijl met een industrieel design, zoals lamp gemaakt uit stijlvol RVS of gevlochten riet, is een veelzijdige optie voor de verlichting in jouw woning. Je kunt ook landelijke hanglampen in de slaapkamer ophangen, om zo de inrichting van jouw leefomgeving een thema te geven. Met de lampen uit de uitgebreide collectie kun je eindeloos combineren en een minimalistische inrichting wat warmte geven. Zo realiseer je een gezellige eethoek met een hanglamp bij de eettafel in een landelijk ontwerp.

Speel met verlichting in jouw woning

Een hanglamp met een landelijk en industrieel tintje is de perfecte lamp om op iedere gewenste plek in huis de sfeer te bepalen. Een kleinere kamer laat je ruimer lijken met een lamp boven de eettafel in een landelijk ontwerp. Kies voor een houten of RVS balk met individuele spotjes op hanglampjes als je een donkere eethoek prachtig wilt uitlichten. Met een hanglamp met een landelijk ontwerp en spotjes maak je een bijzondere plant of een mooi kunstwerk de focus van jouw ruimte. Kortom: met landelijke hanglampen in je woonkamer of met het speels plaatsen van landelijke hanglampen in de slaapkamer maak je jouw huis helemaal eigen.

Een hanglamp met een landelijk industrieel design: de materialen

Een perfect voorbeeld van een opvallend mooie lamp boven de eettafel in landelijk design, is een lamp met een trendy betonnen look. Kies in de LUMZ-collectie voor een lamp van ruw hout of gevlochten riet in combinatie met koel staal als hanglamp bij de eettafel van landelijk design óf ga voor een opvallende lamp met een kap van katoen in natuurlijke tinten. Jij bepaalt!

Shoppen voor trendy betaalbare landelijke hanglampen doe je bij LUMZ. Met een snelle levering en uitstekende service kun jij snel genieten van een stijlvol ingericht huis met de leukste lampen en accessoires. Maak kennis met het enorme assortiment en kies voor bijzondere landelijke hanglampen van de meest opvallende merken.